15 Yıldır Kapalı Kutuda Bekleyen İlk iPhone Açık Artırmayla Satışa Sunuldu

Akıllı telefon dünyasında bir devrim niteliği taşıyan ilk iPhone açık artırmayla satışa sunulacak. Orijinal kutusu açılmadan muhafaza edilen ilk iPhone'un on binlerce dolardan alıcı bulması bekleniyor.

Steve Jobs tarafından 2007 yılında tanıtılan ilk iPhone modeli iPod, telefon ve internet iletişim aracı olarak adlandırılmıştı.

İlk iPhone’un; 3.5 inç büyüklüğünde ekranı, 2 Megapiksel kamerası ve tam ortadaki klasik menü tuşu bulunuyordu. Tasarımı ve kullanım rahatlığıyla bir devrim niteliği taşıyan bu cihaz herkesin bir anda ilgisini çekmişti.

Apple’ın tanıttığı ilk iPhone açık artırmaya sunuldu. 2007 yılında Apple’ın kurucusu Steve Jobs tarafından tanıtılan model, ilk çıktığında 599 dolara satışa sunulmuştu.

İlk iPhone, önceki yıllarda da birçok kez açık artırmaya sunulmuş ve 30.000 dolara kadar teklifler verilmişti. Yeniden satışa sunulan cihazın açık artırma süreci hala devam ediyor.

Açık artımaya sunulan cihaz 15 yıldır kutusu bile açılmadan muhafaza edilmiş. Satışın bu hafta pazar günü sona ermesi bekleniyor.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
17.10.2022

Biz telefoncuya satsak “abi para etmez ki 100 lira veririm o da senin hatrına” der, steve abimiz satınca “binlerce dolardan alıcısı bekleniyor”. İşte kapitalizm…

17.10.2022

seri uretim elektronik cihaz, hicbir kiymeti yok, o kadar para verenin aklida o telefon kadar iste..

17.10.2022

Arkadaşlar konunun baya cahiliyim ben açıklar mısınız Bu olay bana çok mantıksız geldi yav eski püskü bir telefon.Sanat eseri falan da değil

17.10.2022

Şöyle ki telefon ilk seri üretimin bir parçası yani bugün değil 2007 de üretilmiş ve ilk Part ürünün bir parçası kutusu açılmamış , zarar görmemiş hatta kullanılmamış sıfır bir parça ve İPhone tarihçesininin atası gibi bir şey kısacası Koleksiyon değeri taşıyan nadide bir parça bir eşinin daha olması oldukça düşük bir ihtimal

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ