15 Yaşında Tecavüze Uğrayan Şarkıcı Demi Lovato O Dönem Yaşadığı Zorlukları İlk Kez Açıkça Anlattı!

Neler neler yaşamış. 😱

Dünyaca ünlü şarkıcı Demi Lovato'yu hepiniz tanıyorsunuzdur...

Son dönemlerde kendi kabuğuna çekilen Demi Lovato sonunda yıllardır yaşadığı zorlukları People'a verdiği röportajda açık açık anlattı.

Uyuşturucu satıcılarının cinsel saldırısına uğrayan Lovato, bu olayın üzerinden geçen yılların ardından ilk defa bahsedeceğini dile getirdi.

15 yaşındayken cinsel saldırıya uğrayan şarkıcı Demi Lovato: Dancing With The Devil belgeselinde bu konuda şunları dile getiriyor:

'Takılıyorduk aslında ama bir noktadan sonra bakire olduğumu ve bu şekilde bir ilişki yaşamak istemediğimi söyledim. Ama bu onlar için bir anlam ifade etmedi ve beni zorladılar. Ben bunun benim suçum olduğunu düşündüm çünkü onlarla aynı odada durmaya, takılmaya devam etmiştim.'

Kendisine bunları yaşatan kişinin birlikte çalıştıkları film ekibinden olduğunu ve asla ceza almadıklarını ya da filmden uzaklaştırılmadıklarını belirtti.

2018 yılında yaşadığı doz aşımı, üç felç, kalp krizi ve organ yetmezliğine neden olmuş.

Hatta Lovato kusmuğunda boğulduğu için zatürre geçirmiş ve felç nedeniyle de kalıcı görme sorunları varmış. Bu nedenle de araba kullanamıyormuş.

'Bazen insanlar gençken söylediğim şarkıları dinleyip, kızgın gözüktüğümü söylüyorlar. Şimdi anlıyorsunuz neden o dönemler bu kadar sinirli olduğumu.'

Lovato hikayesini anlatırken aynı şeyleri yaşayan başka insanlara yardımcı olmak, umut olmak için açıkladığını da dile getiriyor.

"Şimdi bundan bahsediyorum çünkü başka insanların hikayemi duyabileceğini biliyorum, umarım bu onlara yardımcı olur. Cinsel istismar insanlar için konuşması zor bir şey, bir tabu. Ben insanlara konuşabileceklerini, bunun normal olduğunu göstermek istiyorum."

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
25.03.2021

Ben bu kadını küçükken çok takip ederdim. İlk filmi çıktığında sorunlarından bahsettiğinde üzülmüştüm çünkü ciddi problemliydi. Hala problemleri olduğu belli. Alttaki yorumlarda arkadaşlar inanmayabilir ancak kadının bundan elde edeceği bir çıkar yok. İsim bile vermemiş. Uyuşturucu bağımlılığı, bileklerini kesmesi gibi birçok olayın altında bu varmış demek ki. Bana şahsen samimi geldi. Keşke bu ortamlara girmeseydi ancak ne şekilde olursa olsun birini buna zorlamak iğrenç bir şey.

Ünlü olmak için bile isteye yapımcıyla yatıp / uyuşturucu için puştlarla takılıp bile isteye onlarla olup / herhangi biriyle bile isteye ilişkiye girip sonra pişman olan ünlüler yirmi sene sonra: TeCavÜzE UğRaDıM. Sormaya kalksak tecavüze uğramayan ünlü yoktur zaten. Allah gerçeğini kimseye yaşatmasın ama konu ünlüler olunca inanasım gelmiyor. Geçen de GOT'da oynayan karı beni soyunmaya zorladılar diye açıklama yapmıştı sanki senaryoyu falan bilmiyormuş gibi. Ünlü olurken her boku yap pişman olunca da yıllar sonra çıkıp tecavüze uğradım de. Samimi değilsiniz.

25.03.2021

Uyuşturucu kullandığından nasıl emin olabiliyorsunuz anlamadım.Ayrıca uyuşturucu içip tecavüz etmiş olabilir sanki uyuşturucu kullandınız ki cinsel istek üzerindeki etkilerini biliyorsunuz ? Aksine çoğu tecavüz vakası uyuşturucu veya alkol kullanımı sonucu bilinçsizken gerçekleşir.Siz kadının yaşadığı zorluklar ve olay hakkında düşüneceğinize tecavüzü masumlaştırmaya çalışıyorsunuz sonuçta bu kız bu olayları yaşarken 15 yaşındaymış bu durumda karşı taraf pedofilik ve siz bir pedofiliği savunuyorsunuz resmen.VE ŞUNU DA BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM KARŞILIKLI RIZA BULUNDURMAYAN HER İLİŞKİ İSTİYORSA 2 TARAFTA SOYUNMUŞ OLSUN VE İLİŞKİYE HAZIR DURUMDA OLSUN BİR TARAF VAZGEÇTİYSE VE İSTEMEMESİNE RAĞMEN İLİŞKİYE ZORLUYORSA BUNUN ADI TECAVÜZDÜR UZATMANIN BİR ANLAMI YOK SANIRSAM VE BU OLAYIN BÖYLE OLMADIĞINA DA EMİNİM VE BUNLARI YAŞARKEN 15 YAŞINDA OLDUĞUNU VE RIZASI OLSAYDI BİLE BUNUN TECAVÜZ VE CİNSEL İSTİSMAR OLDUĞUNU ÇEKERİM.Tecavüzü masumlaştırmaya çalışmanız çok mide bulandırıcı.

25.03.2021

Ah be tatlım ya öyle insanlarla niye takılırsın daha 15 yaşındasın

TÜM YORUMLARI OKU (11)