15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Bir Vatandaş Kendini ve Aracını Ateşe Verip, Boğaza Atlayarak İntihar Etti

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir kişi aracını durdurarak ateşe verdi. Kimliği tespit edilen Bahattin Küçük isimli vatandaş daha sonra da kendini yakıp, köprüden atlayarak intihar etti.

VOA muhabiri Mehmet Sümer, bir kişinin kendisini ve aracının ateşe vererek köprüden atladığını aktardı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Olaya tanık olan bir motosiklet sürücü o anları anlattı 👇

Motosiklet sürücüsü vahim olaya dair şunları aktardı: 'Az önce trafik bir anda durdu. Aracın sürücüsü aşağı inip sağ kapıyı açtı. İçeriği çakmağa atmasıyla beraber araçla beraber alev aldı. Ardından da köprüden aşağı atladı.'

Yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonucu Gümüş'ün cansız bedeni boğazın ortasında bulunarak denizden çıkartıldı.

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Bahattin Küçük'ün cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Popüler İçerikler

"Bence Şakalaştık" Diyen Hasan Can Kaya'nın İmalı Bulunan Cem Yılmaz Yanıtına Yorum Yağdı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
21.05.2019

hiç akp'li yok mu ya şurda. şu durumu bir yorumlasın ne düşünüyorlar bu konuyla ilgili ?

22.05.2019

Peki sizin her durumu siyasete bağlamanız? Ölüm nedeni bile yok ortada direk AKP yi suçlamalar. Bİ BİTMEDİNİZ.

Ülkecek çok derin bir depresyon içindeyiz. Her yıl oluyordu bu vakalar ama bu yıl inanılmaz arttı. Ve malum şahıs bunları engelleyecek çözümler üretmek yerine insanları daha da kutuplaştırıyor. Bunlar intihar değil artık cinayet.

21.05.2019

Bir araba ve insan bir anda nasıl tutuşur ki lpg patlaması olsa dahi kişi anında nasıl alev alır. İnsanlar intihar ederken kendini yakma cesaretini gösterebiliyor büyük ihtimal araca da kendine de yanıcı bir madde döktü. Muhtemelen yandaş medyada da yer almayacak haberdir, yazsalar bile intihara sürükleyen sebeplerden çok psikolojik sorunlarından kaynaklıdır. Hatta benzin alıp arabasıyla birlikte kendini yakması lüks içinde vatandaş intihar edebiliyordur. Çok düşük ihtimal ki o esnada köprüden geçen akp li bir bürokrat yokmuş kameralar eşliğinde müdahale etsin. Koşarak çekim yapma diyen polis bu neyin baskısı, gizleyecek ne kaldı. Adaletsizliğin umutsuzluğun ortasın da insanlar böyle böyle tükenir. Koruma sayılarını azaltmışlar halka daha yakın olacaklarmış, su ve akbil indirimleri yapmışlar, yirmi beş yıldır bir ilk ve tüm sorunları ortadan kaldıracak çözümler üretmiş oldular. Umarım İstanbul'dan silinmekle hakkınızı almaya başlarsınız..

TÜM YORUMLARI OKU (68)