15 Puanı Silinen Juventus'ta Deprem Sürüyor: Merih Demiral ve Ronaldo Futboldan 1 Ay Men Edilebilir!

Juventus'ta önceki ay istifa eden başkan Andrea Agnelli'nin futbolculara gizli maaş ödemesi yaptığı ortaya çıkmıştı. İtalyan polisi gizlice verilen paranın 60 milyon euro'yu bulduğunu belirtirken, Juventus'a 15 puan silme cezası verilmişti. Soruşturma devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı.

Kaynak: Tribün Dergi

Juventus'un eski başkanı Andrea Agnelli'nin futbolculara yasadışı olarak maaş ödediği ortaya çıkmış ve 15 puan silme cezası verilmişti.

Tribün Dergi'nin aktardığı habere göre, De Ligt ve De Sciglio; Chiellini'nin kulübün dolandırıcılığını tüm takıma açıkladığını ve bundan gazetecilere bahsetmemeleri gerektiğini belirten Whatsapp konuşmalarının bir kopyasını yargıçlara verdi.

Sözleşmesinin dışında, yasa dışı olarak alınan maaş anlaşmasını kabul eden futbolcuların ise en az 1 ay futboldan men ediliyor. Dosyada Dybala, Bentancur, Kulusevski'nin de ismi geçiyor.

Ronaldo'nun adının da geçtiği yasa dışı maaş kalemlerinin 19.6 milyon euro'yu bulduğu belirtiliyor.

Juventus'a verilecek bir diğer cezanın da 2019-2020 yılındaki şampiyonluğun elinden alınması. Soruşturmanın devam ettiği dosyada Juventus'un Serie B'ye düşmesi söz konusu.

15 puanı silinen Juventus, ligde 10. sırada bulunuyor. Juventus'un yeni yönetiminde eski futbolcu Del Pierro'nun yer alması bekleniyor. Juventus efsanesi Nedved de bu soruşturma kapsamında dosyada adı geçen isimler arasında...

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
Televizyon Spikerleri Ela Rumeysa Cebeci, Meltem Acet ile Hande Sarıoğlu Gözaltına Alındı
YORUMLAR
25.01.2023

Buraya gelin Malum partiye kayıt olun sonra hertur arsizlik yolsuzluk ahlaksızlık görmezden gelinir niye siz Adalet olan Ülkelerde böyle şeyler yapıyorsunuz sizi hemen Türkiye ye bekliyoruz

25.01.2023

Türkiye ye taşının burada her türlü hallederiz meclis yasa değiştirmede çok yetenekli hem burada

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ