15 Mart 2022 Hava Durumu Nasıl Olacak? İstanbul’da Kar Yağışı Sürecek mi? İstanbul'a Yeni Kar Yağışı Uyarısı!

15 Mart Salı haftanın ikinci gününde İstanbullular soğuk havaların ve Aybar kar fırtınası sonrasında tüm şehirde etkili olan kar yağışının ne kadar süre daha etkilisini devam ettireceğini merak ediyor. Sabah erken saatlerden beri hava durumunu araştıran İstanbullular meteoroloji tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu açıkladı. Açıklanan yen rapora göre Türkiye yeniden soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Peki 15 Mart Salı hava durumu nasıl? İstanbul’da kar yağışı ne kadar devam edecek? İşte detaylar…

15 Mart Salı günü hava tahmin raporunu yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü paylaştığı rapora göre soğuk hava Perşembe günün ardından tekrar etkisini göstermeye başlayacak. Haftasonu Marmara ve Karadeniz bölgelerinde kar yağışının etkili olması bekleniyor.Peki 15 Mart 2022 Salı hava durumu nasıl?

15 Mart 2022 Salı Hava Durumu

Havanın soğumasıyla birlikte İstanbul'da Cuma günü kar yağışı görülmesi bekleniyor. Yaşanacak kar yağışı Cumartesi ve Pazar günleri de devam edecek. Pazartesi günü İstanbul'da havanın biraz ısınmasıyla karla karışık yağmur, kentin yükseklerinde yine kar, salı günü ise kent genelinde kar yağışı bekleniyor.

Kar Yağışı İstanbul'a Geri mi Dönüyor?

Meteoroloji uzmanları yaptıkları açıklamalarda, 'Çarşamba akşamı yağmur var. Sıcaklıklar perşembe 8 dereceye yükselecek ancak Cuma tekrar düşüyor' ifadeleri kullandı.

Prof. Dr. Şen yaptığı açıklamalarda kar yağışının Anadolu'nun ardından yeniden İstanbul'a döneceğini ifade etti. Prof. Dr. Şen yaptığı açıklamada, 'Türkiye'ye yeni bir soğuk hava geliyor. Perşembe akşamı Marmara'ya yağmur yapacak Anadolu'ya kar. Cuma cumartesi Marmara 'İstanbul dahil' karla karışık yağmur ve kar ihtimali var' dedi.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış