15 Gündür Kayıp Olan Hamile Kadın Vahşice Öldürülmüş Halde Bulundu

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, kayıp olarak aranan 8 aylık hamile, 31 yaşındaki Fatma Karacığa'nın cansız bedeni bir tarlada bulundu.

Siverek İlçesi Şirinkuyu Mahallesi'nde oturan, 6 çocuk babası Hüseyin Karacığa ile 3 yıl önce evlenen Fatma Karacığa, 8 Mart günü aniden ortadan kayboldu. 8 aylık hamile olan Fatma Karacığa'dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Ancak polis ekiplerinin de yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Bu akşam saatlerinde ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Çeltik Mahallesi'ndeki bir fıstık tarlasında kadın cesedi görenler, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine tarlaya giden ekiplerin yaptığı incelemede, vücudunda darp izleri bulunan kadının, vahşice öldürüldüğü saptandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yapılan araştırmada, cesedin, kayıp olarak aranan Fatma Karacığa'ya ait olduğu tespit edildi.

İncelemenin ardından Fatma Karacığa'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Jandarmanın çağrısı üzerine hastaneye gelen Karacığa ailesi fertleri de cesedin Fatma Karacığa'ya ait olduğunu teşhis etti.

Karacığa'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, jandarma cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Mehmet SEZGİN/SİVEREK | DHA

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR

dün gece okurken kanım dondu. metropolde olsa ortalık karışırdı neden orada olunca hiçbir kadın hakları savunucusu ses çıkartmadı bilmiyorum. yorum bile yok.. pes.

24.03.2016

Neyin kafasi bu ya! Bu kadar çok zevk aliyorlarsa birilerini öldürmekten gitsinler kendilerini öldürsünler. Kim bilir ne hayalleri vardı kadının. Yakında çocuğu dogacakmis. O çocuk büyüyecekti daha. O kadınla daha doğmamış bir bebeğin ne suçu vardı. Kadına şiddete bir son verin artık!!!

24.03.2016

Ya Allah aşkına yeter. Bıktık artık böyle haberlerden! Bıktık artık ölümlerden! O kadının ne hayali vardı kim bilir. O masum bebeğin ve annenin ne suçu vardı be insafsızlar. Vahşice öldürülmek? Bir gün bunun "bizim" başımıza gelmeyeceği ne malum? Bir gün gezmeye giderken, çocuğumuzu parka götürürken böyle vahşice öldürülmeyeceğimizin garantisini kim verebilir? Allah cezasını versin yapanın. Bir bebeği ve anneyi öldürebilen daha neler yapmasın ki? Ülkemizde ne iğrenç yaratıklar var ya? Allah hepimizi onlardan uzak tutsun. Umarım bir an önce yakalanır bunu yaoan o adi. Adaleti devletten değil de hapishanedikilerden bekliyoruz artık. Ne kadar da ironik bir durum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ