15 Ekim Salı Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 15 Ekim Salı akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Esra Erol'un programında ifşa ettiği sahte mehdinin müritlerinden biri, Esra Erol'u tehdit etmiş; ünlü sunucu da "Vazgeçmeyeceğim!" demişti. Emniyet Genel Müdürlüğü video ile Esra Erol'a tehditler savuran şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Esra Erol’u Tehdit Eden Sahte Mehdinin Müridinin Gözaltına Alındığı Açıklandı!

İstanbul'da 35 haftalık hamile Hanife Mete, kontrol için hastaneye gittiği sırada aniden sancılandı. Hamile kadın doğumu metrobüste yaparken daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Görüntüler Çıktı: İstanbul'da Hamile Kadın Metrobüste Doğum Yaptı!

İzmir’de bir hafta önce temizlik görevlisi olarak işe başladığı okulda 8 yaşındaki E.Ş. adlı kız çocuğunu sözlü ve fiziksel olarak taciz eden 18 yaşında D.T., mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Tacizci, bugün yeniden gözaltına alındı.

İlkokulda Taciz Skandalı: Serbest Bırakılan Tacizci Yeniden Gözaltına Alındı

İstanbul’da 4 Ekim’de Semih Çelik isimli cani, 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i korkunç şekilde katletmişti. Olaydan “emniyete gelmeniz gerekiyor” telefonu ile haberdar olduğunu söyleyen Ayşenur Halil’in babası, daha önce katil Semih Çelik’in ismini hiç duymadığını ifade etti.

Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil'in Babası: "Daha Önce İsmini Hiç Duymadım"

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Savunma Sanayii Destekleme Fonu teklifinin 2025 yılına ertelendiğini açıkladı. Fon için, 100 bin lira limitli kartlardan yıllık aidat kesileceği açıklanıştı.

AK Partili İsim Açıkladı: Savunma Sanayii Fonu Ertelendi

İstanbul Pendik'te down sendromlu 17 yaşındaki İlayda Nur Ö., misafirliğe gittiği komşularının 40 günlük bebeği Emin Egemen D.'yi 6. katın penceresinden aşağıya attı. Bebek hayatını kaybetti.

Pendik'te Yürek Yakan Olay: Down Sendromlu Genç Kız, 40 Günlük Bebeği 6. Kattan Attı!

Bursa’da yaşanan kazada bir genç merdivenlerden bisikletiyle inerken arkadaşları da onu kayda alıyordu. Ancak olaylar planladıkları gibi gelişmedi ve genç ölümden kıl payı kurtuldu.

Bursa’da Talihsiz Kaza: Merdivenlerden Bisikletle İnerken Uyarıları Duymayınca Araba Çarptı

Van'da 18 gün önce kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Karaiş'ten acı haber gelmiş; cansız bedeni Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulunmuştu. Gazeteci Didem Arslan Yılmaz, Vazgeçme programında Rojin'in bedeninin bulunduğu yerin görüntüsünü yayınladı.

Didem Arslan, 18 Gündür Kayıp Olan Rojin'in Cansız Bedeninin Bulunduğu Yerin Görüntülerini Yayınladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, detaylıca verilen cinayet haberlerinin toplumun ruh sağlığına zarar verdiğini ifade etti. Bakan, bu tür haberlerin, şiddeti normalleştirerek ailede ve toplumda olumsuz etkiler yarattığını belirtti.

Bakan Göktaş, Detaylı Verilen Cinayet Haberlerinin Toplum Psikolojisini Olumsuz Etkilediğini Dile Getirdi

Van'da 18 gün önce kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cesedini bulan 60 yaşındaki Mehmet Emin Ankaya konuştu. Ankaya, "Saat 14.10 sıralarıydı. Karartıyı fark ettim. Yaklaştığımda ceset olduğunu anlayınca hemen yetkilileri aradım" ifadelerini kullandı.

18 Gündür Aranan Rojin'in Cesedini Bulan İşçiden Açıklama: "Bir Karartı Olduğunu Fark Ettim"

Karabük’te bir mağazanın açılış için uyguladığı indirim kampanyası büyük ilgi gördü. İndirimli ürünleri almak için birbiriyle yarışan vatandaşlar adeta izdihama neden oldu.

İndirim İzdihamı: Mağaza Açılışında Vatandaşlar Birbirini Ezdi!

AFAD, Akdeniz’de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Yaşanan deprem, başta Kaş olmak üzere Antalya’nın birçok ilçesinde de hissedildi.

Akdeniz’de 4.7 Büyüklüğünde Deprem: Antalya’dan da Hissedildi

Twitter’ın, “GlobalAffairs” isimli hesabından yapılan açıklamada, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından “Solcu Gazete” isimli hesabın kapatılma kararına tepki gösterildi. Açıklamada, hesap kapatılma kararının hukuksuz olduğu ifade edildi.

Twitter, BTK’nın Erişim Engeli Kararına Tepki Gösterdi: "Hukuka Aykırı Bir Karar"

İstanbul Güngören’in Akıncılar Mahallesi’nde yaşanan olayda bir sürücü geri manevra yaparken frene basacağına gaza bastı ve felaketin eşiğinden dönüldü. Kaldırımda ilerleyen öğrenciler aracın geldiğini görünce koşarak canlarını kurtarmaya çalıştı.

Geri Manevra Yaparken Fren Yerine Gaza Basan Sürücü Arkasındaki Öğrencilere Korku Yaşattı

DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, TBMM Başkan Vekili olarak yönettiği oturum öncesi yaptığı konuşmada, Devlet Bahçeli’nin DEM Parti yöneticileriyle Meclis’te toklaşmasıyla başlayan süreç hakkında açıklamalarda bulundu. Önder, “Barışa gönül indiren, köklü tarihi meselemizi ilk defa bir konuşma eksenine çekmeye çalışan Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Devlet Bahçeli’ye ve barış meselesinde gönül indiren herkese şahsi olarak bu konuda bedel ödemiş bir kardeşiniz olarak şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Sırrı Süreyya Önder’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’ye Teşekkür

“Müstehcenlik” suçlamasıyla tutuklanan Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç, dün tahliye edilmişti. Tutuksuz yargılanan Jahrein, bugün ise ilk yayını yaptı. Jahrein, yaklaşık 100 bin kişinin canlı olarak izlediği yayında, cezaevinde saldırıya uğradığını açıkladı.

Jahrein Cezaevinde Saldırıya Uğramış: "Avluda Bardak Fırlattılar"

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun sahibi olduğu Fernas Madencilik’te çalışan madenciler, haksız yere işten çıkarıldıkları için eylem yapmaya başlamıştı. Manisa’dan Ankara’ya yürüyerek giden madenciler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na gidilmesine izin verilmeyince açlık grevine başlamıştı. Polis ekipleri bu akşam saatlerinde Kurtuluş Parkı’nda bulunan eylemcileri gözaltına aldı.

51 Gündür Eylem Yapıyorlardı: Açlık Grevinde Olan Madenciler Gözaltına Alındı

Trabzon Düzköy’ün Gündoğdu Mahallesi’nde yaşayan şehit annesi Emine Baştan’a oğlu Bahattin Baştan’ın balmumu heykeli Trabzon Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edildi.

Şehit Bahattin Baştan’ın Annesi Oğlunun Balmumu Heykeliyle Konuşarak Hasretini Gideriyor

Popüler İçerikler

Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı