15 Ekim Günlük Burç Yorumları: Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor?

Günlük burç yorumları vatandaşların gündeminde. Astrolojik olayların günlük hayatta etkili olabileceğine inan vatandaşlar, ’15 Ekim günlük burç yorumları’ aramasını yapıyor. Astrologlar para, sağlık, aşk, aile ve kariyer gibi konularda günlük burç yorumları yapıyor. Peki, 15 Ekim’de burçları neler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte yeni günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları…

15 Ekim Günlük Burç Yorumları

Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol, 15 Ekim burç yorumlarını paylaştı. İşte günlük burç yorumları

KOÇ: Duygusal konularda kendinizle ilgili aşama kaydetmek istiyorsanız yakın çevrenizle iş birliği yapmak zorundasınız. Bugünlerde aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor.

BOĞA: Maddi konuların yeni bir boyut kazanmasının size kazandıracağı prestijleri inkar etmeyin. Yapacağınız organizasyonlarda kendinizi farklı ortaya koyuyorsunuz. Bugünlerde acele karar vermemelisiniz.

İKİZLER: Kombinasyon burcunuz Terazi’de geri giden Merkür, yaşamınızı daha kurallı hale getiriyor. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerde göreceksiniz.

Yengeç, Aslan, Başak ve Terazi

YENGEÇ: Ailede bazı dengelerin yeniden gündeme gelmesi söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Bilgilerinizi sergileme konusunda başarılısınız.

ASLAN: Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bu durum iş sorunlarının kafanızı yormasına neden olacak. Duygunuzu yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz.

BAŞAK: Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenme söz konusu. Aklınıza koyduğunuz her neyse başarılısınız. Bugünlerde birçok kişi sizi taklit etmek isteyecek. Birilerine örnek olmak sizi mutlu ediyor.

TERAZİ: Arkadaş çevrenizde sabit bir kişilik sergiliyorsunuz. İnatçı davranışlarınız sizi faklı yaparken bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Uçlarda dolaşmadığınız zaman verimli olabiliyorsunuz.

Oğlaklar Bugün Dikkatli Olsun!

AKREP: Ay düşüncelerinize yoğunluk veriyor. Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen isteklerinizi paylaşmıyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalısınız.

YAY: Maddi konularda gerekli atılımları yapmalısınız. Olumsuz düşünceler yüzünden kafanız sürekli karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Kelimelerinizi kullanırken dikkatli olmalısınız.

OĞLAK: Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olabilir. Fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Bugün dikkatli olun.

KOVA: Özgürlüğünüzü destekleyen çalışmalar içindesiniz. Kafanızın içinde birçok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi uygulama fırsatı bulacaksınız. Bazı ortamlarda duygularınızı saklamalısınız.

BALIK: Birçok işi bir arada yaptığınız zaman motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Mesleki anlamda size yarar sağlayacak çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu

yaşayacaksınız.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''