15 Ekim'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Son günlerde her paylaşımında gözlük takan Dilan Polat'ın ablasının evine taşınması ve yüzündeki morluklar dikkat çekmişti. Polat'ın yüzündeki morluklar akıllara Engin Polat'I getirirken ünlü fenomen morlukların nedenini nihayet açıkladı.

Ablasına Taşınıp Evde Bile Gözlük Takan Dilan Polat'ın Yüzündeki Morlukların Nedeni Nihayet Belli Oldu!

2. Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın haberine göre bir süredir birlikte görünmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çiftinin kısa bir ayrılık yaşadığı, Mert Demir'in barışmak için Serenay Sarıkaya'ya bir şarkı yazdığı iddia edildi!

Aralarına Kara Kedi Girmiş: Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın Bir Haftalık Ayrılığını 'Aşk Şarkısı' Bitirmiş!

3. Geçtiğimiz günlerde uzun süreli birlikteliklerini noktalayan Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çiftinden ayrılık sonrası ilk açıklama erkek tarafından gelmiş ve Yusufi, ''Ara verdik!'' demişti. Geçtiğimiz akşam Magazin Burada tarafından görüntülenen Şahinkaya'dan ise ayrılık açıklaması daha yeni geldi.

Emre Yusufi Ara Verdik Demişti: Galada Görüntülenen Nilperi Şahinkaya Ayrılığın Ardından İlk Defa Konuştu!

4. Kara para aklama suçlamasıyla kasım ayında Dilan Polat ve Engin Polat ikilisinin tutuklanmasının ardından cezaevine giren Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Candan, ablasının eski sevgilisiyle birlikte olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz Haftalarda Tahliye Edilen Bahar Candan'dan Şoke Eden İddia: "Ablam Eski Sevgilimle İlişki Yaşıyor"

5. Esra Erol, ortaya çıkardığı sahte mehdi Mustafa Çabuk'un tutuklanmasının ardından müridlerinden ölüm tehditleri almaya başladı. Ünlü sunucuya kan dondurucu sözler söyleyen kişinin videosu sonrası Bergüzar Korel büyük tepki gösterdi.

Bergüzar Korel Sahte Mehdinin Müridinden Ölüm Tehditi Alan Esra Erol Sonrası Ses Yükseltti!

6. Bir döneme damga vuran Hayat Devam Ediyor dizisinin çocuk gelini Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenerek Amerika’ya yerleşmişti. Ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kimliğinin çalındığını ve Amerika'da rehin tutulduğunu açıkladı!

Hayat Devam Ediyor'un Çocuk Gelini Meltem Miraloğlu, Amerika'da Rehin Tutulduğunu Açıklayarak Yardım İstedi!

7. Selena dizisiyle hayatımıza giren ancak uzun yıllardır sırra kadem basmış olan Cansu Demirci geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncunun ülkeyi terk etme nedeni olduğu iddia edilen bir kişinin paylaşımıysa görenleri rahatsız etti.

Selena'nın 'Selin'i Cansu Demirci'nin Ülkeyi Terk Etme Nedeni Olduğu İddia Edilen Kişiden Ürküten Paylaşım

8. Geçtiğimiz günlerde aşk hayatıyla sık sık dillere düşen Oğuzhan Koç'un oyuncu Hazal Subaşı'yla ilişki yaşadığı ortaya çıkmış, ikilinin aşk dolu pozları kısa sürede gündem olurken sosyal medya kullanıcıları yeni çiftimize pek de anlam verememişti. Gelin yeni çiftimize gelen yorumlara birlikte bakalım👇

Yine Bir Çifte Hiç mi Hiç Isınamadık: Oğuzhan Koç'un Oyuncu Hazal Subaşı'yla İlişkisi Goygoya Kurban Gitti

9. Biricik eşi Emir Ersoy için bir doğum günü kutlaması düzenleyen Gökçe Bahadır, kocasıyla mumları üflerken saçlarından oluyordu!

Doğum Günü Kutlamasında Az Kalsın Güme Gidiyordu: Gökçe Bahadır Mumları Üflerken Saçları Alev Aldı!

10. Ünlü model ve şarkıcı Katie Price hızını alamamış şekilde estetik operasyonları geçirmeye devam ediyor. Bu konuda kendisini Türk hekimlerine emanet eden ünlü isim bu kez de Kıbrıs'ta görüntülendi. Katie Price'ın son hali görenleri dumur etti.

Kendisini Türk Hekimlerine Emanet Edip Sayısız Estetik Operasyonu Geçiren Katie Price'ın Son Hali Şoke Etti

11.

Beterin Beteri Var: Berfu Yenenler'e Konuk Olan Ala Tokel'den Mide Kaldıran "First Date" İtirafı!

12. Birçok ünlünün sönük kalan tepkisinin aksine karnında üç aylık bebeğiyle Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel Bölüm'e konuk olan Pınar Deniz oldukça sert konuların konuşulduğu programda yer aldığı için takdir topladı.

Pınar Deniz'in Karnında 3 Aylık Bebeğiyle Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel Bölüme Konuk Olması Takdir Topladı!

13. 2014 yılında Miss Turkey seçildikten sonra Victoria's Secret'tan pembe halıda yürümek için davetiye alan ilk ve tek Tek olan Dilan Çiçek Deniz, 6 yıl sonra sahalara dönen şovda podyumda boy göstermek üzere New York'a uçtu! İlk pozlar gecikmedi... 💖

Victoria's Secret'in Pembe Halısında Yürüyecek İlk Türk Güzelimiz Dilan Çiçek Deniz Ortama Giriş Yaptı!

14. Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ına konuk olan Berrak Tüzünataç'a gönderme beklemediği yerden geldi. Tüzünataç'ı eski aşkı Nejat İşler'den vuran Hasan Can güldürdü!

Eli Ayağına Dolandı: Berrak Tüzünataç'ı Beklemediği Yerden Vuran Hasan Can Kaya'dan Şok Nejat İşler Göndermesi

15. Sosyal medyaya geri dönmeyeceğini söylemesinin ardından telefonunu elinden bir an olsun bırakmayan Dilan Polat tahliye sonrası paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün çocuklarılarıyla birlikte alışverişe çıkan Polat, eleştirilerin merkezi olunca cevap vermeden edemedi.

Çocuklarına Yaptığı Okul Alışverişini Gözlere Sokan Dilan Polat Yapılan Eleştirilerin Ardından Anlayış İstedi!

16. Yeni aşkı Ata Ayyıldız'la çıktığı date'te lahmacunu çatal bıçakla yediği düşünülen Sıla Türkoğlu, goygoycuların diline fena düşmüştü! X'te kopan kıyameti gören güzel oyuncudan kendisiyle dalga geçenlere kapak gibi bir cevap geldi!

Aşka Düşüp Lahmacunu Çatal Bıçakla Yediği Düşünülen Sıla Türkoğlu'ndan Goygoyculara Kapak Gibi Cevap!

Popüler İçerikler

Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Pendik'te Yürek Yakan Olay: Down Sendromlu Genç Kız, 40 Günlük Bebeği 6. Kattan Attı!
Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"