15 Aylık Kızını Döverek Öldürdü: İfadesinde 'Kocam Benimle İlgilenmiyordu, Ders Vermek İstedim' Dedi

Adana'da meydana gelen korkunç olayda, 15 aylık bebeğini döverek öldüren Aysel Y., emniyetteki sorgusu sırasında 'Kocam benimle ve evle ilgilenmiyordu ona ders vermek, canını acıtmak için bebeğimi öldürdüm. Ancak kendime geldiğimde kendi canım çok yanıyordu' ifadelerini kullandı. 

"Allah kocamın belasını versin"

17 Kasımda gerçekleşen olayda, İlhami Y.'nin dini nikahla evlenip yaşadıkları üçüncü eşi Aysel Y., eşinin kendisine yeterince ilgi göstermediği gerekçesiyle cinnet getirip, 15 aylık kızları Emine Pınar K.'yi döverek öldürdü. 

Akrabalarının ihbarıyla gözaltına alınan Aysel Y., gazetecilere 'Ne var? Evet, öldürdüm işte. Allah kocamın belasını versin' ifadelerini kullandı.

"Kendime geldiğimde çok pişman oldum"

DHA'nın haberine göre, gözaltına alınan Aysel Y., Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'nde yapılan sorgusunda, 'Kocam benimle ve evle ilgilenmiyordu ona ders vermek, canını acıtmak için bebeğimi öldürdüm. Ancak kendime geldiğimde kendi canım çok yanıyordu' ifadelerini kullandı.

15 aylık olan Emine Pınar K., Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçen Aysel Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tarsus Cezaevine gönderildi.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
19.11.2018

Sen uyduruk imam nikahıyla bi adamın bilmem kaçıncı karısı ol. Bir nevi ücretsiz eskortluk hatta daha ağır konuşacağım or...luk yap adama. Sonra çık senle ilgilenmedi diye masum bir cana kıy. Bi de pişmanım de. Sorsan imam nikahı kıydı ya tertemiz ak kaşıktır. Allah senin de seni bilmem kaçıncı karısı yapan erkek müspettesinin de belasını versin. Oksijen israfınız hak edenin bari nefesini çalmayın ulan zihniyetsiz yaratıklar. Çok sinirlendim lan.

19.11.2018

yavrunun ölümü daha hayırlı olmuş. öyle ana babanın elinde darmadağın olurdu.

19.11.2018

Dini nikahlı derken? 3. eş derken?? İnşallah cinnet geçirmiş, kocası ilgilenmiyormuş, haklı sebepmiş gibi aptallıklarla dolu bir yargılama olmaz !!!

TÜM YORUMLARI OKU (46)