140 Journos'tan Sedat Peker Belgeseli: 'Ya Devlet Başa'

Birçok konuda yayınladığı belgeseller ile gündem olan 140 Journos ekibi bu defa yaklaşık 1 saatlik Sedat Peker belgeseli yayınladı.

"Devlet kimisi için çatık kaşlı ceberrut bir jandarma, kimisi için onu dalgalardan kurtaran bir sağduyu"

140 Journos ekibi, organize suç örgütü lideri suçlamasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan ancak yurt dışında yaşayan Sedat Peker hakkında 'Ya devlet başa' isimli bir belgesel yayınladı.

'Ya devlet başa' belgeselinde ayrıca gazeteci İsmail Saymaz röportajı da yer alıyor...

"Derin devlet, kimi zaman kaza yapan bir Mercedes’in içinde, şimdi ise facetime’da"

“Geldiğimiz noktada yaptıklarımızla bugün yaptıklarımız arasında çukurla tepe arasındaki farkı gösterebiliriz. Bunların muhatabı artık bugünkü sistemde sayın Cumhurbaşkanı”

YouTube üzerinden yayınladığı videolar, Twitter üzerinden paylaştığı bilgiler ile son 1 yıl içerisinde adını sıkça duyduğumuz Sedat Peker'in 140 Journos'ın tarafından hazırlanan 'Ya devlet başa' belgeseli: 👇

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
12.12.2021

iste bunlar hep icgücler

13.12.2021

Arkadaş, kim size Sedat Peker 'i sevin veya sevmeyin diyor da, onu sevmek ya da sevmemek üzerinden değerlendiriyorsunuz... Adam kendi ağzıyla söylüyor; "Ben kendi savaşımı veriyorum". Adamı, geçmişte ya da günümüzde devlette yer alan kişilerle kurduğu yasa dışı ilişkileri, birinci ağızdan itiraf eden biri olarak değerlendireceksiniz, bu kadar. Sedat Peker, geçmişte saygın bir akademisyendi de, suç örgütü lideri olduğu mu ortaya çıktı... Sedat Peker geçmişte neyse, şimdi de o. Sadece içinde bulunduğu şartları değişti, o doğrultuda hareket ediyor. "Geçmişte neden bunları söylemedin" diyerek saçmalamayın.

13.12.2021

Tavsiye edilir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ