14. Yılda da Gelecek mi? Adem Amca Günlerdir Yaren Leylek’in Gelmesini Bekliyor

Adeta masallardaki gibi bir dostluk hikayesine sahip olan balıkçı Adem amca ile Yaren Leylek’in hikayesini sizler de biliyorsunuzdur. Her yıl baharın kendini hissetirmesi ve kuşların göç zamanının gelmesiyle birlikte Mart ayının başlangıcında Yaren Leylek, kadim dostu Adem amcanın yanına geliyor. Dile kolay 13 yıldır bu hikaye devam ediyor. Geçtiğimiz yılda da Yaren Leylek Mart ayının ilk günlerinde Bursa’nın Eskikaraağaç köyüne gelerek Adem amcayla kavuşmuştu.

Mart ayına girdik ve ilk haftasını geride bıraktık.

Ancak Yaren Leylek henüz gelmedi. Adem amcamız da Yaren’in gelmemesiyle endişeye kapıldı. Yine de pozitif düşünmeye devam etse de “Ümidim var ama biraz da korkuyorum” sözlerini dile getirdi.

Fotoğrafçı Alper Tüydeş ile Adem amca günlerdir Yaren’in yolunu gözlüyor.

Alper Tüydeş, Adem amca ile yaptığı canlı yayını Instagram hesabından paylaştı. Adem amcamız “İki üç güne inşallah gelecek, gelmezse tehlike çanları çalacak” sözlerini de ekledi. Umuyoruz ki ikili önümüzdeki günlerde müjdeli haberi verecek!

İşte o anlar 👇

Bu içeriğimiz de ilginizi çekebilir.

13 Yıldır Süren Bir Dostluk: Yaren Leylek ile Adem Amcanın İçinizi Isıtacak Hikâyesi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç Tutuklandı
Sadettin Saran'ın Assos'taki Villasının Bekçisi Gözaltına Alındı
RTÜK'ün İnceleme Başlattığı Jasmine Dizisine En Üst Sınırdan İdari Para Cezası ve Katalogdan Çıkarma Uygulandı
YORUMLAR
11.03.2025

Umarım leylek gelirde amcamızla kavuşurlarr

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ