14 Yaşındaki Mafya Liderini Tiktok Sevdası Ele Verdi

İtalya'da 14 yaşındaki bir mafya lideri tutuklandı. Polisin verdiği bilgiye göre, Gabriele adındaki genç, TikTok ve diğer sosyal medya platformlarından etkilenerek 'kendi çetesini' oluşturdu.

Rapora göre, 14 yaşındaki çocuk, Napoli'nin tanınmış mahallelerinden Case Nuove'de yaşayan gençlerden oluşan bir çetenin lideriydi. Çetesinin büyüme alanı ise Tiktok oldu.

Reşit olmamasına rağmen, iki cinayete teşebbüs suçundan sabıkası bulunan Gabriele, bu suçlardan şartlı tahliye edilmişti. Çetesi, genellikle sarhoş bar müşterilerini hedef alarak soygun yapmak ve motosiklet çalmak gibi suçlarla ilgileniyordu.

Devamında, okulda bir öğrenciyle 'yan bakma' nedeniyle tartışan ve çocuğu silahla vuran 14 yaşındaki Gabriele, şehirden kaçtı. Kaçak durumda olmasına rağmen TikTok'ta dövmesini ve yüzünü gösteren videolar paylaştı. Polis, bu videoları inceleyerek onu yakalamayı başardı.

Tutuklandığında gerçek bir mafya gibi davranan Gabriele, polislere meydan okuyarak soruları yanıtlamadı ve hakaretlerde bulundu. Ancak, 10 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olduğunu anladığında gözyaşlarına boğuldu.

İlginizi Çekebilir

Ahmet Çakar'dan Silahla Yaralanan Serhat Akın'a Destek: "Sinme"
Ahmet Hakan’dan Cem Garipoğlu Yazısı: "Bu Sefer İnanacak mısınız?"
Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Görüntüler Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
27.09.2024

ben 14 yaşındayken pokemon izlerdim ve ay tanrıçası olmak istiyordum.. nesil farkı bu olsa gerek. yazık walla. ülkemizde inşallah bi de çocuk mafya görmeyiz.

27.09.2024

14 yaşında oyunlarımız da oyuncaklarımız da masumdu.. ne yaptınız lan çocuklara?! Bi çocukluğumuz vardı gülümseyerek hatırladığımız onu da elimizden aldınız. Çocuklar çocuk olmaktan çıktılar.

Çok değil la 24 ünde çıkarsın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ