14 Yaşında Mühendis Olmuş, 5 Dil Bilen ve Çay Servisi Yapabilecek 'Gönüllü' Arayan Şirket Tartışma Yarattı!

Günümüz iş ilanları artık bir miktar can sıkıcı olmaya başladı. Öyle ki şirketler garip garip isteklerde bulunmakta beis görmüyor. Tıpkı bu Eksen Harita Mühendislik gibi!

Gelin hep birlikte iş ilanı bile değil, gönüllü ilanı açan şu şirkete ve iş tanımına bir bakalım!

Biliyorsunuz ki artık ekmek aslanın ağzında değil, midesinde.

İş bulmak zaten bir hayli zorken üstüne bir de garip istekleri olan patronlar yok mu... Aynen burada gördüğünüz tarzda şartlar istiyorlar!

İşte son olarak bunun bir örneği Eksen Harita Mühendislik diye bir firmadan gelmiş.

Ve şok olmaya hazır olun!

Gerçekten 14 yaşında mühendis olmuş, sayısız dil bilen ve aynı zamanda çay servisi de yapabilecek üstün ırk 'gönüllü' arıyorlar! 😂

Farkındaysanız 'volunteer' yazıyor; yani gönüllü arıyorlar ha!

Bunun sosyal medyada yayılmasıyla malumunuz, dalgalar geçildi!

Almanlar bile bu üst level insanı görünce şoka girebilir...

twitter.com

Ne yazık ki...

twitter.com

Utanmasalar bir de para isteyecekler! 😂

twitter.com

😂

twitter.com

Hiç... Yaranılmaz bize!

twitter.com

Efsaneyi hatırlayalım:

twitter.com

Güldürdü... 😂

twitter.com

Biz de öyle, biz de!

twitter.com

Keşke öyle olsaydı... Gönüllü arıyor adamlar!

twitter.com

Mizah şov! 🤪

twitter.com

Özetle:

twitter.com

Vallahi şu ilanlara haksızlık etmişiz... 😂

Geldiğimiz duruma bakın yahu!

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
23.10.2021

Şartların gerçek olduğunu mu düşünüyorsunuz? Reklam arkadaşlar. Reklamın iyisi kötüsü dememiş adamlar isim duyuruyorlar işte. Ha yok mu var. Önceki gün işsizlikten dem vurduğum bi abi twitterden işçi bulamıyoruz diye paylaşım yapan bir tivit atmış. Keriz oğlu kerizler firmanın ismini bilerek mi yazdı bilmiyorum önceki ilanlarına baktım bunun kadar olmasa da buna benzer istekler hep. Dilovasında ikamet genö dinamik vücut sigara içmeyecek istenen yazılımları bilecek 2 yıl tecrübeli olup başvuru gününde işsiz olacak varsa işi ilten ayrılmış olacak 2 ay içinde çıkarılabileceğini bilerek başvuru yapacak. Bence bunlar bile yeteri kadar acımasız. İnsanlar hayatlarının baharında kötü hava şartlarının olduğu trafiğin berbat olduğu bir yerde doğal olarak yaşamak istemez. İşçi bulamıyoruz diyen yalanın anasını ağlatıyordur. İşçi aramıyorsunuz ki bulasınız.

23.10.2021

Aynı şekilde gençlerde de iş beğenmeme var tabi hani kendini bilmez hiçbir birikim gelişim olmamasına rağmen narsist de demeyelim de kendini bir şey sanan tiplerden bahsediyorum. Mesela bizim çaycı ablamız. Günde 2 kez çay dağıtmasına gelen 2 3 müşteriye çay vermesine rağmen en çok o yorulur kimse onun kadar iş yapmaz ve asla bu firma onsuz yapamaz. Firmanın kapısonda senin gibi 1000 tane eleman var. Seni çıkarsa aldığın maaşa 1000 tane eleman bulur ama işte hatır gönül. Ya gerçelten böyle gudubet rüzgarınnestiğine dönene insanlar her yerde var. Yoksa bırakın da ortaya bir fark koyan bireyler bir şeyleri seçme hakkına sahip olsun.

24.10.2021

İlanın sonundaki mesajı neden kestiniz acaba? Mesajın sonunda burada yazılanların iş ilanlarına dikkat çekmek için kaleme döküldüğü / gerçek olmadığı yazıyor da, ondan mı acaba...

27.10.2021

come on dostum biz ne anlarız

24.10.2021

Merhabalar, bu ilan bana ait olup tamamen mizah ve eleştiri amaçlıdır. Ben de yeni mezun bir mühendis olarak bu tarz ilanlarla çok karşılaştım ve bu ilanları biraz mizah katarak eleştirdim. Gerekli yerlerde açıklamaları yaptım. Sadece arkadaş arasında yapmış olduğumuz bu durumu bu tarz büyük mecralar ciddiye alarak paylaşmıştır. İlan hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.

TÜM YORUMLARI OKU (13)