14 Sendika Destek Verdi: Öğretmenler Bugün İş Bıraktı

14 farklı sendikaya bağlı binlerce öğretmen, kariyer sınavı ve mülakat gibi uygulamalara karşı tepki göstermek için bugün iş bıraktı. 

Öğretmenlerin iş bırakma eylemine '#öğretmeneylemde' etiketi ile binlerce destek mesajı geldi.

14 farklı sendikaya üye olan binlerce öğretmen Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı bugün iş bırakma kararı aldı. 

İş bırakma eylemine katılan sendikalar, kariyer sınavı ve mülakat gibi uygulamaların öğretmenleri ayrıştıracağının altını çizdi.

14 sendika destek verdi.

İş bırakma eylemine katılan 14 eğitim sendikası şöyle: Eğitim-İş, Eğitim Sen, Teç-Sen, Hürriyetçi Eğitim-Sen, Eğitim Gücü-Sen, Anadolu Eğitim Sendikası, Özgür Eğitim-Sen, Eğitim Hak-Sen, Eksen Eğitim-Sen, İdeal Eğitim-Sen, Eğitim Söz-Sen, Eğitimde Birlik-Sen, Eşit Haklar Sendikası, TÖB-Sen.

#öğretmeneylemde etiketi ile Twitter'da binlerce paylaşım yapıldı.👇

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
02.11.2022

Hocalarım kusura bakmayın ama eğitimin kaliteli olmasını siz sağlayacaksınız. Yazın okula gidip çay içip vakit geçirmek yerine, ben bunu öğrencilerime nasıl daha iyi anlatırım, işin özüne insem öğrencim ömür boyu bu konuyu hatırlarmı. Bir beyin fırtınası yapsanız.

Yahu sen daha -mi -mı ekini ayrı yazmayı bilmiyor, sonuna soru işareti yerine nokta koyuyor ama kalkmış öğretmenlere akıl veriyorsun hahahahah ulen hiç güleceğim yoktu ya.

02.11.2022

Diğer haber sitelerinde nasıl sallıyorlar öğretmenlere aklınız almaz. Doktorlar bitti sıra öğretmenlere geldi. Zaten anlamazlar da, hiçbiri de yahu bu öğretmenler ne diyor ne istiyor diye merak etmiyor / sormuyor. Hakkını arayan birini gördüklerinde doğrudan saldırmak fıtratlarında var...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ