14 Ocak'ta Korona Aşısı Olan MHP Milletvekili Test Sonucunun Pozitif Çıktığını Açıkladı

14 Ocak'ta hekim olarak korona virüsü aşısı olduğunu açıklayan MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, korona virüsü testi sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, 14 Ocak’ta sosyal medya hesabından hekim olarak korona virüsü aşısını Abdülkadir Devlet Hastanesi’nde yaptırdığını açıklamıştı. 

Taşdoğan, paylaşımında “Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı yaptırmaya davet ediyorum” demişti.

Korona testi pozitif çıktı

MHP’li vekil Taşdoğan, dün Twitter hesabından düzenli olarak yaptırdığı korona virüsü testi sonucunun pozitif çıktığı bilgisini paylaştı.

Taşdoğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Düzenli olarak yaptırmakta olduğum Covid-19 testi bugün pozitif çıkmıştır. Hastanede izolasyon altında, tedavime devam edilmektedir. Sağlık durumum genel olarak iyidir. Dualarınızı bekliyorum. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin.'

Boğaziçi Eylemlerinde Destek İçin Vatandaşlar #9daCama Çıktı
Paylaşımına 'Nefret Söylemi' Uyarısı Gelen Süleyman Soylu: 'Telegrama Gelir misiniz?'
Kadıköy'de Boğaziçi Öğrencilerine Destek İçin Toplanan Gruba Polis Müdahale Etti

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
YORUMLAR
02.02.2021

duaları da beklemeyi ihmal etmemiş o da güzel. milletin hakkını yiyip bi de üstüne dua beklersen sana anca beddua çıkar. neyine dua edelim yediğin önünde yemediğin arkanda. düzenli testini oluyosun, aşı gelince hemen aşını oluyosun, hasta olursan sıra beklemeden en iyi şekilde tedavini oluyosun. geçim sıkıntın yok, açlık sorunun yok. dua isteyeceğine sen otur da bi şükret bence.

02.02.2021

aşıyı öncelik sırasında değilsin olmuşsun, düzenli korona testini de yaptırıyorsun bir yıldır oooh milletvekili değil de vip kulsun sen

02.02.2021

ben yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama aşı olunca korona kapmıyorsun diye bir şey yok. kapıyorsun ama çok daha hafif atlatıyorsun. yine bulaştırabiliyorsun ve aşı olmayanlar için yine bir tehditsin. bilenler cevaplarsa güzel olur doğrusunu öğrenmiş oluruz.

02.02.2021

Ölüme karşı %100 koruma oranı ne demek? Nasıl bir anda ağır geçirmede oran %30lara düşüyor? Valla kulaktan kulağa böyle yalapşap yaymayın. Aşı olanın süper yayıcı olmadığına dair yayınlar var ama bulaştırıyorlar mı net bir kanıt yok. Coronavac'ın ilk dozdaki immun yanıtı yani ne kadar koruyup korumadığı da belli değil. Ancak belli bir oranda koruma sağlıyordur tabi. Ayrıca her insanın bağışıklık yanıtı ve antikor üretme durumu farklı oluyor. İkinci dozdan 12 gün sonra antikor sayılarına bakıldığında bazılarında 6-7 gibi düşük çılarken bazılarında 150 160ı vuruyor. Aşılananın yaşı da önemli tabi. Yaşınız gençse daha çok antikor üretirsiniz. En iyisi ikinci dozdan sonraki iki haftaya kadar kendinizi korumak

TÜM YORUMLARI OKU (12)