14 Nisan'da Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Ünlü sanatçı Zerrin Özer, yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Bir süre önce müziği bıraktığını açıklayan ancak kısa bir zaman sonra sahnelere geri dönen isim, zor günlerden geçiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Özer, yaptığı son paylaşımında hastalığını açıkladı!

👇

İntihara Teşebbüs Ettiği İddia Edilmişti: Zerrin Özer, Sosyal Medyadan Hastalığını Açıkladı!

2. Geçtiğimiz günlerde Ordu'da konser veren TikToker Begüm Polat, anlamadığımız bir şekilde benzer zamanlarda Trabzon'da miting yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'kalabalık' üzerinden laf sokmak istemişti. Ardından büyük bir tepkiyle karşılaşan Begüm Polat'tan kafaları yakan bir açıklama geldi!

👇

Trabzon Mitinginden Daha Kalabalık Bir Gruba Konser Veren Begüm Polat 'Sirkelenip' Kendimize Gelmemizi Önerdi!

3. InStyle dergisine röportaj veren Danla Bilic'in kendisini anlattığı sözlere Ala Tokel'den tokat gibi yanıt geldi. Twitter üzerinden tartışan ikili birbirlerine üstü kapalı sözlerle adeta ders verdi!

👇

Ala Tokel Danla Bilic'in Bir Röportajda Söylediği Sözlere Karşılık Verince İkilinin Atışması Gündem Oldu

4. Henüz 8 aylık evli olan oyuncu Özdemir ve şarkıcı Koç ikilisi boşanacaklarını sosyal medya üzerinden yaptıkları ortak açıklamayla duyurdu. Önümüzdeki günlerde mahkeme yolunu tutacak olan ikilinin ayrılığıyla birlikte, Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın paylaşımı dikkat çekti. Koçak'ın paylaşımına eklediği 'ilahi adalet' notu ise gündeme bomba gibi düştü!

👇

Demet Özdemir ile Boşanacak Olan Oğuzhan Koç'un Eski Sevgilisi Zeynep Koçak’ın Paylaşımı Şaşkına Çevirdi

5. 6 Şubattaki deprem faciasından sonra sahada ve koordinasyon merkezinde AHBAP'la birlikte canla başla çalışan Haluk Levent, TIME dergisinin dünyadaki en etkili isimler ödülünü reddetti. Ünlü ismin kararının gerekçesi ise herkesi şaşırttı!

👇

Haluk Levent Time Dergisinin Dünyadaki En Etkili İsimler Ödülünü Hükümet Eleştirisi Sebebiyle Reddetti

6. Kısmetse Olur ile hayatımıza giren Melis Buse Betkayan, evli ve 3 çocuk babası TikTok fenomeni Reşit Bozdağ (Serbest Hoca) ile yaşadığı ilişki yüzünden gündemden bir an olsun düşmüyor. Şiddet ve şantaj iddiaları sebebiyle büyük bir kaos yaşayan ikili, ilişkilerini noktaladı. Fakat intikam yeminleri eden Reşit Bozdağ, kendisini mahkemeye vereceğini söyleyen Melis ile çekilmiş öpüşme videolarını paylaşmasıyla tepki çekti!

👇

Kısmetse Olur Melis ile Kaos Dolu Bir İlişki Yaşayan Reşit Bozdağ Paylaştığı Öpüşme Videosuyla Tepki Çekti!

7. Bununla birlikte, Kısmetse Olur tarihinin en kaotik isimlerinden olan Melis Buse Betkayan, evli ve üç çocuk babası TikTok fenomeni Reşit Bozdağ ile olan fırtınalı ilişkisini sonlandırdı. Birlikteliklerinde şiddet iddiaları ortada uçuşurken Melis, daha önceden hakaretler ettiği Reşit Bozdağ'ın eşinden canlı yayında özür diledi!

👇

'İyi ki O Dayağı Attın Bana': Kısmetse Olur Melis, Ayrıldığı Sevgilisi Reşit Bozdağ'ın Eşinden Özür Diledi!

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!