14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminde AK Parti Hangi İllerde Kazandı? 2023 Seçimlerinde AKP'nin Kazandığı İller

Bulundukları ilin seçim sonuçlarını merak eden seçmenler tarafından seçim sonucu verileri gündeme geldi. Arama motorlarında araştırmalarını sürdüren vatandaşlar tarafından seçim sonuçları araştırılıyor. Peki, 14 Mayıs seçim sonuçlarına göre AK Parti hangi illerde kazandı? AK Partinin kazandığı iller hangileri oldu?

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçim sonuçları, Türkiye'nin dört bir yanından yakından takip ediliyor.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için partilerin seçim sonuçları araştırılıyor.

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili seçiminin kesin olmayan sonuçlarına göre; AKP 266 milletvekili çıkardı ve 58 ilde birinci olan parti oldu.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde AKP'nin Kazandığı İller

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
15.05.2023

https://youtu.be/FteEWWH71KA Deprem bölgesi olan Maraş'tan selamlar. Arkadaşlar biz enkaz altında kalmamış, donarak can vermemiş, susuz kalmamış, toplu mezarlara isimsiz gömülmemişiz. Enkaz üzerinde korna çalıp göbek atabilecek kadar da mutluyuz. Sizlerden ricam artık bizim için üzülmeyin..Çadırda yaşayanlar sarayda yaşayanlar için sevinç naraları atıyor...

15.05.2023

Boşuna dünya lideri demiyoruz..

17.05.2023

Yapılan yardımları keşke geri alabilsek .1 kuruşu bile bırakmam geri isterim

17.05.2023

Özelimden, telefon numaranı verdiğim yardımların dekontlarını yolla. Eğer kanıtlayabilirsen yolladığın 1 kuruşu bile ben ödeyeceğim. Belli ki sen insanlık namına, halkını düşündüğün için yardım yapmamışsın. Deprem bölgesindeki insanlar kime oy verirlerse versinler kimse bu insanlara sen neden bu oyu verdin diyemez! Kimse de yaptığın yardımdan dolayı bu insanlardan bir şey beklemesin

17.05.2023

@akif-tatar hakkımızda atıp tutmak kolay sen ne beni tanıyorsun ne ben seni.Neler yaptığımızı ve neler için çabalıyoruz onları niye hayattayız.Benim yaşadığım üzüntüyü yaşasan sağlam duramazdın senden birşeyler alıp gidiyor.Neden hayatta kaldığımı bilsen kimsenin bilmesine gerek yok o zaman anlarsın nasıl biriyim.Yine diyorum benim derdim şu ben CHP yi şikayet etsem beni kıtır kıtır kes asla destekçisi olmam.Sen de takip etmissindir ben bunu öğrenmek onca devlet yok nerede hep dendi.Ne oldu birileri tehdit mi etti ? Gözleri birşeyden korktu ?

TÜM YORUMLARI OKU (33)