14 Mayıs'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Günaydın'dan Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, yasaklı madde siparişi verip siparişini teslim alırken polislere yakalandı!

Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!

Çağla Şıkel'in inzivaya çekildiği anların videosu sosyal medyada epey konuşuldu bildiğiniz gibi. Bu durumu pek çok fenomen ve ünlü isim de tiye aldı. Bu isimlerden biri de Yasemin Sakallıoğlu'ydu. Sakallıoğlu'nun Şıkel'i tiye aldığı videoya jet hızında cevap geldi.

Çağla Şıkel'den İnzivadan Çıktığı Anlarla Dalga Geçen Yasemin Sakallıoğlu'na Jet Hızında Cevap Geldi

Hülya Avşar, YouTube programının Murat Boz'la çektikleri bölümünde Mert Demir'i beğendiğini itiraf etmişti. Tabii bu itiraf sırasında Serenay Sarıkaya'ya ayıp olacağından da korkmuştu. Ünlü şarkıcı Mert Demir'e Avşar kızının itirafı sorulunca hoşuna gitti!

Hülya Avşar'ın Serenay Sarıkaya'dan Çekinerek Kendisini Beğendiğini İtiraf Ettiği Mert Demir'den Cevap Geldi

Kısa süren ayrılıktan sonra Gökhan Fırat'la barışan şarkıcı İrem Derici, yeniden ayrıldığını duyurdu. Kendisini Enis Arıkan'ın "kendini sevme" postu altında bulan Derici'nin anlık yükselişi dikkatlerden kaçmadı.

Enis Arıkan'ın Paylaşımında Sevgilisiyle Yeniden Ayrıldığını Belirten İrem Derici'nin Yükselişi

Melis Sezen'in beyaz elbisesiyle şov yaptığı son paylaşımında ayakları palete benzetilince dillere fena düştü. Ünlü oyuncunun son paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu!

Melis Sezen'in Beyaz Elbisesiyle Şov Yaptığı Son Paylaşımında Palete Benzetilen Ayakları Dillere Fena Düştü!

Rapçi Ezhel pek çok farklı konuda magazinde gündem olsa da bu sefer değiştirdiği tarzıyla karşımıza çıktı. Sakallarını uzatan Ezhel sosyal medyada bir kez daha dile düştü. Peki sen mi gerçek adını söylemek istersin yoksa biz mi açıklayalım Ezhel efendi?

Ezhel'in Kızıl Goncalar'dan Etkilendiği Yeni Sakallı Tarzı Binbir Kişiye Benzetildi

Kardeşlerim dizisiyle tanınan oyuncu ve eski model Onur Seyit Yaran hakkında öz ablası tarafından şoke eden taciz iddiaları ortaya atıldı. Konu büyüdükçe işin rengi de değişti... Buyurun, detaylara beraber bakalım.

Onur Seyit Yaran'ın Ablası Ünlü Oyuncu Hakkında Şok Taciz Açıklamalarında Bulundu Gerçek Çok Farklı Çıktı!

BluTV ekranlarında yayınlanan Yeşilçam dizisi ilk sezonuyla olduğu gibi ikinci sezonuyla da seyircisini büyülemişti. Dizinin başrol oyuncuları Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy'un partnerliği de herkes tarafından tam puan almıştı. İkiliden diziye damgasını vuran dans sahnesinin prova videosu geldi!

Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy Yeşilçam Dizisi İçin Dans Ettikleri Anı Paylaşınca Yer Yerinden Oynadı

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara her paylaşımıyla gündemi ayağa kaldırmaya devam ediyor. Son olarak anlaşma sağladığı +18 içerik sitesiyle adından söz ettiren Wanda Nara son pozuyla yine dile düştü!

+18 İçerikler Üreteceğini Duyurmuştu: Icardi'nin Eşi Wanda Nara'nın Üstsüz Pozu Olay Oldu!

Yıllar önce Belçika'da katıldığı "Sing Again" yarışmasının yeni jüri üyesi olan Hadise, eski görüntüleri karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Yıllar Önce Katıldığı Yarışmanın Yeni Jüri Üyesi Olan Hadise Eski Görüntülerini Görünce Gözyaşlarını Tutamadı

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!