14 Mart'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten'in boşanacağı yönünde haberler ortaya atılmıştı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının canlı yayınında iddialara açıklık getiren ünlü ismin sitemli sözleri gündem oldu!

👇

Boşanıyorlar mı? Seda Sayan, Eşi Çağlar Ökten'le Ayrılacağı İddialarına Canlı Yayında Açıklık Getirdi!

2. Galler Prensesi Kate Middleton son zamanlarda yabancı basının gündeminden inmek bilmiyor. Kendisinden uzun süredir haber alınamayan ve photoshoplu görselleri servis edilen Prenses'in akıbeti merak konusu. Öldüğü düşünülen Middleton'ın olay yaratan Anneler Günü pozunun aslını bir Reddit kullanıcısı ortaya çıkardığını iddia etti.

👇

Prenses Kate Middleton'ın Tartışma Konusu Olan Photoshoplu Fotoğrafının Aslı Ortaya Çıktı

3. Survivor All Star heyecanla devam ederken Yunus Emre'nin babalık heyecanı yarışmanın gündemine oturdu. Ancak dün baba olacağını öğrenen Yunus Emre'ye eşinden üzücü bir haber var...

👇

Baba Olacağını Canlı Yayında Öğrenen Survivor Yarışmacısı Yunus Emre'nin Eşinden Üzücü Haber Geldi

4. Ünlü aktris ve eski televizyon sunucusu Olivia Munn Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla meme kanseri olduğunu duyurdu. Bir sürü meme kanseri geni için yaptırdığı testler negatif çıktı. Ancak doktorunun tavsiyesiyle yaptırdığı biyopsinin sonucunda kötü huylu ve hızla yayılan bir kanserin tespit edildiğini ve bu durumun kendisini nasıl etkilendiğini paylaştı.

👇

Ünlü Aktris Olivia Munn, Kendisine Meme Kanseri Teşhisi Konduğunu ve Çift Mastektomi Olduğunu Açıkladı

5. 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından ünlü şarkıcı Haluk Levent, afet bölgesine en çok yardım götüren ünlülerden biri olmuştu. Şimdi ise sevilen sanatçının hayatı film olacak.

👇

Deprem Bölgesine Verdiği Destekle Takdir Toplayan Rock Müzik Sanatçısı Haluk Levent'in Hayatı Film Oluyor!

6. Bir zamanların ünlü müzik grubu 'N Sync piyasaya sürdükleri şarkılarıyla kısa sürede büyük hayran kitlesi kazanmıştı. Günümüzde çoğu kişi grubu Justin Timberlake ile tanımış olsa da o yıllara damgasını vuran grup, geçtiğimiz gün hayranlarına bir sürpriz hazırladı.

👇

Bir Zamanların Efsane Müzik Grubu NSYNC Yıllar Sonra Justin Timberlake Konserinde Bir Arada Şarkı Söyledi

7. Son günlerin en tartışmalı isimlerinden biri olan Cem Yılmaz geçtiğimiz gün CMXXIV isimli yeni gösterisiyle sahneye çıktı. Sahnesini belirtilen süreden erken bitirdiği için eleştirilen ünlü komedyenin sağlık sorunu yaşadığı da öne sürüldü. Yılmaz'ın gösterisini izleyen Melih Abuaf ise konuyla ilgili dikkat çeken sözler söyledi!

👇

Gösterisinde Neler Oldu? Melih Abuaf Sahneyi Erken Terk Ettiği İçin Tepki Çeken Cem Yılmaz'ı Eleştirdi

8. 14 yaşından beridir ekranlarda olan ve pek çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Melisa Doğu, şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinin Ayza'sı olarak karşımıza çıkıyor. Hala pek çok kişinin gözünde Yasak Elma'nın Asuman'ı olsa da yeni rolüyle kendisine bir kez daha hayran bırakan Doğu, Sibel Arna'nın programında dikkat çeken aşk ve cinsellik açıklamalarında bulundu.

👇

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu'nun Aşk ve İlişki İtirafları Çok Konuşulacak

9. Şarkıcı Ferhat Göçer, büyük ses getiren 'Kuru Otlar Üstüne' filminde 'Son Aşkım' adlı şarkısını izinsiz kullanan yönetmen Nuri Bilge Ceylan'a dava açacağına dair yeni bir imada bulundu.

👇

Ferhat Göçer Fikrini Değiştirdi: Nuri Bilge Ceylan'a Telif Davası Mı Açıyor?

10. Nickelodeon platformunda küçük yaşta başladığı oyunculuk kariyerini devam ettiren Drake Bell, çocukluk yıllarında yaşadığı taciz olayını anlattı.

👇

Nickelodeon'un Çocuk Yıldızlarındandı: Drake Bell 15 Yaşındayken Uğradığı Cinsel İstismarı Anlattı

11. Türkiye'nin en zenginleri arasında yer alan Rahmi Koç'un serveti, son olarak 2.8 milyar dolar olarak açıklanmıştı. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Amerika'ya seyahat etti. Habertürk'ün aktardığına göre, Rahmi Koç'un Miami'deki lüks evinden fotoğraflar geldi.

👇

Türkiye'nin En Zenginlerinden Rahmi Koç'un Miami'deki Lüks Evinden Fotoğraflar Geldi

12. Son günlerde ekranlarda fırtınalar estiren "Bahar" dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı.

👇

'Bahar'ın Yıldızı Demet Evgar'ın Kimsenin Görmediği Kardeşi Bakın Kim Çıktı!

13. Bir mekan çıkışında oğlu Kurt Efe ile görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, oğluyla görüntü vermek istemedi. Tatlıtuğ'un muhabirlere karşı nazik üslubu ve kibar tavırları ise gözlerden kaçmadı.

👇

Oğlu Kurt Efe ile Görüntülenmekten Hoşlanmayan Kıvanç Tatlıtuğ, Beyefendi Tavrını Bir An Olsun Bile Bozmadı

14. Ünlü internet isimlerinden biri olan Kylie Jenner yeni içecek markasının tanıtımı için çektiği reklamla evinin kapılarını takipçilerine açmış oldu! Evine uzun süredir alıcı arıyan isim bir türlü satışın gerçekleşmediğini söyledi.

👇

Evine Bir Türlü Alıcı Bulamıyor! Kylie Jenner 575 Milyon TL Değerindeki Malikanesini Yıllardır Satamıyor

15. Michelle Yeoh Pazartesi günü, Stone sahnede ödülü kabul etmeden hemen önce Emma Stone'un en iyi kadın oyuncu Oscar'ını neden Jennifer Lawrence'a verdiğini açıkladı.

👇

Michelle Yeoh Emma Stone'un Oscar'ını Neden Jennifer Lawrence'a Verdiğini Açıkladı

16. Barış Arduç ve Gupse Özay ikilisinin aşkına yıllardır imrenmekten mahvolduk bildiğiniz gibi. Birbirleri hakkında yaptıkları her açıklamayla bizleri adeta jöle kıvamına getiren ve "bize ne zaman nasip olur?" diye sorduğumuz çiftin aşkına şahit olmak bizi çok mutlu ediyor. Ailece görmeye bayıldığımız Arduçlar'dan yeni kare geldi!

👇

Barış Arduç ve Gupse Özay'ın Aile Pozları Yine Jan Asya'nın Yüzünü Saklasalar da Hepimizi Mest Etti

17. Son dönemlerde babası Mehmet Ali Erbil'le ilgili olan itirafları ve Survivor All Star'daki sevgilisiyle gündeme gelen Yasmin Erbil, Cansu Nur Çufalı'nın aldatma iddiasında bahsi geçen isimlerden biriydi. Hakkında söylenenlere karşı dava açan Yasmin Erbil'in davası 2 yıl sonra sonuçlandı.

👇

Yasmin Erbil'in Aldatma İddialarına Karıştığı Onur Davası Sonuçlandı

18. Günümüzün en çok konuşulan isimleriden olan ünlü rapçi Cardi B'nin yemek yerken kırdığı dişi ile çektiği video kısa sürede sosyal medyada gündeme bomba gibi oturdu.

👇

Cardi B'nin Simit Yerken Dişini Kırdığı Anlar Sosyal Medyada Viral Oldu: Akıllara Anında Dilan Polat Geldi!

19. Neslihan Atagül, İtalya tatilinden paylaştığı eğlenceli anlarla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Oyunculuğu ve güzelliğinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Atagül'ün Milano'da 'başına talih kuşu kondu...'

👇

İtalya Tatilindeki Neslihan Atagül'ün 'Başına Talih Kuşu Kondu' O Anlar Görenlerin İçini Isıttı!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!