14 Eylül Cumartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 14 Eylül Cumartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

26 yaşındaki Ayşenur Ezgi Eygi, işgal altındaki Batı Şeria'da gerçekleşen bir eyleme katılmış, eyleme müdahale eden İsrail askerleri tarafından başından vurularak katledilmişti. Eygi'nin cenaze töreni bugün düzenlendi. Törene siyaset dünyasından da pek çok isim katıldı.

Ayşenur Ezgi Eygi’nin Cenazesinde Yan Yana Gelen Özgür Özel ve Numan Kurtulmuş Arasında Tartışma Yaşandı

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan lüks villada dün akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Musa G. isimli şahıs, villada çalışan sevgilisi 49 yaşındaki Zebiniso Dayıyarova isimli Türkmen kadını kendisini aldattığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdü. Ev sahiplerini de yaralayan zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Lüks Villada Kadın Cinayeti: Sevgilisini Öldürdü, Ev Sahiplerini Yaraladı

Diyarbakır’da katledilen Narin Güran’ın tutuklanan annesi Yüksel Gürkan, diş izi örneği alınması için hastaneye sevk edildi.

Narin’in Tutuklu Bulunan Annesi Hastaneye Sevk Edildi: Diş İzi İçin Örnek Alınacak

Gazeteci Levent Gültekin, İBB tarafından açılan ve vatandaşlara uygun ücret karşılığında yemek sağlayan kent lokantalarını eleştirdi. Gültekin, Ekrem İmamoğlu’nun siyasi kariyer yapmak için su faturalarına zam üstüne zam yaptığını ifade etti. Levent Gültekin’in İmamoğlu eleştirisine Nevşin Mengü’den ilginç bir cevap geldi.

Levent Gültekin’in Kent Lokantası Eleştirisine Nevşin Mengü’den Cevap: "LEGO mu Yapsın?"

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu yine bilindik üslubuyla toplumu derinden yaralayan bir konuya değindi. Narin'in tabutuna konan duvağın eleştirilmesine kızan Karahasanoğlu, "bir erkeğin eşi olmak yerine onlarca erkeğin istismar aracı olmak mı daha iyi" diye sordu.

Akit Yazarı Ali Karahasanoğlu'dan Narin İçin Çirkin Üslup: Onlarca Erkeğin İstismar Aracı Olmak Daha mı İyi?

Diyarbakır’da katledilen Narin Güran’ın babası gözaltına aldıktan sonra serbest kalmıştı. Baba Arif Güran’ın DHA tarafından paylaşılan görüntülerinde ilginç bir konuşmanın yaşandığı ortaya çıktı. Baba Güran, kameranın kayıtta olduğunu unutarak yanında bulunan kişilere “İşte ciğersiz olduğu için gelip beni öldürseydiler. Gelip öcünü benden alsaydılar.” ifadelerini kullandı.

Narin'in Babası Kamerayı Unuttu: "Gelip Benden Alsaydı Öcünü" Derken Ne Kastetti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek’e pasaport yerine kimlikle ziyaretin mümkün olacağı anlaşmanın yakın zamanda imzalanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Bosna Hersek’e Kimlikle Ziyaret Mümkün Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da katledilen Narin Güran hakkında açıklamada bulundu. Erdoğan, Narin’i öldüren kimse hesabını soracaklarını söyledi. Erdoğan, “Bu cinayet üzerinden aile kavramı ve Kürt kardeşlerimizin hedef alınmasına ise izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Narin Açıklaması: "Kürt Kardeşlerimiz Hedef Alınıyor"

Son yıllarda artan kiracı ve ev sahibi kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Yalova’da kiracı 50 yaşındaki Adnan S., aynı binada oturan ev sahibi 69 yaşındaki K.A.’yı önce dövdü, sonra cinsel organını keserek ağzına sokmaya çalıştı. Olay sonrası teslim olan Adnan S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kiracı ve Ev Sahibi Kavgası: Cinsel Organını Kesip Ağzına Sokmaya Çalıştı

Narin'in katledilişinin ardından muhabirlerinin olayla ilgili sorularını yanıtlayan bir isim de Bahar'ın Nevra Hanım'ı Hatice Aslan oldu.

Bahar'ın Nevra Hanım'ı Hatice Aslan'dan Narin Güran Yorumu: "İdam Kesinlikle Çözüm Değil"

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası