14 Ekim'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Geçtiğimiz gün İtalya'da evlenen Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran, hamile olduğu için düğüne katılamayan abla Zümre Aktaş'a büyük bir jest yaptı!

Reynmen ve Emire Cansu'dan Hamile Olduğu İçin İtalya'daki Düğüne Katılamayan Ablaya Büyük Jest!

2. Tüm Türkiye'ye "amin" dedirten TikTok fenomeni Gizem Yıldız, yeni estetik macerasında estetik kurbanı oldu! Yanlış işlem sonucu yüzü yanan fenomen, takipçilerine dert yandı.

Yüzü Yandı: Tüm Türkiye'ye "Amin" Dedirten TikTok Fenomeni Gizem Yıldız, Estetik Kurbanı Oldu!

3. Bir süredir siroz hastalığıyla mücadele eden Ufuk Özkan, Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuştu. Daha önce de nafaka meselesiyle gündeme gelen Özkan, nafakasının 114 bin TL'ye yükseldiğini duyurup, isyan bayrağını çeki.

"Hiç Harcamasam Yine Ödeyemem": Nafakası 114 Bin TL'ye Çıkan Ufuk Özkan İsyan Bayrağını Çekti!

4. Dilan Polat, cezaevi günlerinden önce evde verdiği kutlamada özel konsere gelen Sefo'yu özledi. Sefo'nun şarkılarından birini açıp, "Sefo nerelerdesin ya" çağrısında bulunan Dilan Polat, umduğunu bulamadı! 😂

Özel Konser Vermeye Gitmişti: Sefo Özlemi Depreşen Dilan Polat, Sefo'dan Umduğunu Bulamadı!

5. Attığı her adım ve yaptığı her dobra açıklamayla gündeme oturan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, Konuşanlar'a konuk oldu. Sevgilisiyle arasındaki toksik ötesi ilişkiyi anlatan "bad boy" havalarındaki seyirciyi ağzı beş karış açık izleyen Berrak Tüzünataç, seyirciye fena kuruldu! 😂

Konuşanlar'a Konuk Olan Berrak Tüzünataç, "Bad Boy" Havalarına Kendini Fazla Kaptıran Seyirciye Fena Kuruldu!

6. Geçtiğimiz akşam 90’lar gecesi için dinleyicisinin karşısına çıkan Yonca Evcimik'in sahne kombini kısa sürede gündem oldu. Kıyafeti yüzünden hedef olan ünlü şarkıcının eleştirilmesine "Kadına şiddete hayır" tarafından bakan Çağla Şıkel'den destek geldi.

Kombini Yüzünden Eleştirildi: Konuyu Kadına Şiddet Üzerinden Ele Alan Çağla Şıkel'den Yonca Evcimik'e Destek

7. tv100 Magazin Hattı'ndan Onur Üçkarışoğlu'nun özel haberine göre; boşanmasının üzerinden 20 gün geçtikten sonra aşk yaşamaya başladığı Rüştü Onur Atilla ile ilişkisi biten şarkıcı Nez'den ayrılık sonrası ilk kez açıklama geldi.

İhanet İddiaları Kazan Kaynatmıştı: Onur Atilla ile Ayrılan Nez Suçlayıcı İfadelerlerle Sessizliğini Bozdu!

8. Son dönemlerde kanserle mücadele eden Ankaralı Turgut'un "Bana toplanan ilaç paralarını, beni tehdit edip almak istiyorlar" açıklaması sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü türkücünün 'evlatlıktan reddedilen' kızı Özlem'se TikTok'tan yayın açarak farklı iddialar ortaya attı.

Ortalık Karıştı: Kanserle Savaşan Ankaralı Turgut Çocuklarının Tehditlerini Açıklayınca Kızı Ateş Püskürdü!

9. Berfu Yenenler'in Talk Show Perileri programına konuk olan Sinan Akçıl'ın "Kadınlar erkek gibi, erkekler kadın gibi giyiniyor" sözleri yine tartışma yarattı.

Kimleri Hedef Aldı Kimleri: Berfu Yenenler'e Konuk Olan Sinan Akçıl'ın Yargılayıcı Sözleri Büyük Tepki Çekti!

10. Sihirli Annem dizisiyle hafızalarımıza kazınan Damla Ersubaşı son dönemde magazinin en çok konuştuğu isimlerden biri oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla da epey ilgi çeken ünlü oyuncu abartılı filtreden nasibi alan pozunu paylaştı. Ersubaşı'nın bir kullanıcının yorumuna tepkisiyse "Dobralığın dibi" dedirtti.

Sihirli Annem'in 'Tuğçe'si Damla Ersubaşı Bol Filtreli Pozuna Gelen Yoruma Cevabıyla Dobralığın Dibine Vurdu

11. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık bıçak altına yatarak burun ameliyatı oldu. Bastık'tan hastane odası paylaşımı hiç gecikmeden geldi.

Zeynep Bastık Bıçak Altına Yattı, Hastane Odasından Paylaşım Hemen Geldi!

12. Yalı Çapkını dizisinde alevlenen aşklarıyla gündemden bir türlü düşmeyen ünlü çiftimiz Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den yeni aşk pozları geldi. Çift birlikte tenis oynadıkları anlardan kareleri ayrı ayrı paylaştı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den Eşzamanlı Paylaşım: Çift Birlikte Tenis Oynadıkları Anları Paylaştı!

13. Bu akşam gerçekleşen ''Gelin Takımı'' filminin galasına katılan Murat Boz, basın mensuplarıyla sohbet etti. Bir süredir bir ilişkisi olmayan ünlü isme Akif Yaman, kalbine giden yolun ne olduğunu sordu. Boz, esprili bir yanıtın ardından doğru cevabı vermeyi tercih etti.

Kalbine Giden Yol Sorulan Ünlü Şarkıcı Murat Boz'dan Pek İncelikli Bir Cevap: ''Gönlü Güzel Olsun!''

Popüler İçerikler

Oğuzhan Uğur'dan 3. Madde 'Ayarı Veren' Hüseyin Çelik'e Sert Gönderme: "Siz Andımızı Küt Diye Kaldırmıştınız!"
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!