13 Yaşındaki Türk Neslihan ile Evlenen Pakistanlı Rana Ali, Neslihan'ın Türkçe Konuşmasına Tepki Gösterdi

28 yaşındaki Rana Ali isimli Pakistanlı, çalışmak için geldiği Türkiye'de 13 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Neslihan'a aşık olarak onunla birlikte Pakistan'a gitti. Pakistan'da evlenen ikilinin 2 tane çocuğu oldu.

'Ailecek' video çeken Neslihan, Türkçe konuşmaya başlayınca 'eşi' Rana Ali tepki gösterdi. Neslihan ise 'Önce Türk halkı ile konuşayım' dedikten sonra Urduca konuşmaya başladı.

Daha sonra bayramını kutladığı babasının 'Pakistanlı Müslümanların da bayramını kutlarım' demesi üzerine 'Artık ben de Pakistanlıyım' dedi.

O anlar için 👇

👇

Ayrıca 2017 yılında Neslihan'ın ailesi Neslihan ve ablası Ebru'nun, aynı mahallede yaşayan Pakistanlı dayı-yeğene kaçtıklarını iddia ederek Müge Anlı'ya başvurmuştu.

Neslihan ve Ebru'nun ailesinin, Müge Anlı'nın 29 Mayıs 2017 tarihli yayınına çıktığı bölümü buradan izleyebilirsiniz

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
03.05.2022

Kız 13 yaşındayken lisenin önünde bekliyor bu pakistanlı herif sonra alıp nasıl sınırdan elini kolunu sallayarak geçtiyse aynı şekilde kaçırıp götürüyor. Türkiyede son 8 senede 100 bin çocuk kayboldu sizce tesadüf mü? Bu adam sınırdan elini kolunu sallayarak geçip okulun bahçesinde oynayan çocuğunuzu alıp ülkesine aynı şekilde götürebiliyor. Sınır yok, kim girdi kim çıktı yok, pasaportu kimliği hiçbir şeyi yok. Turkiyede olduğuna bulunduğuna dair kanıt bile yok

03.05.2022

Dahası bu çift başka Pakistan youtube kanallarına konuk oluyorlar Türk kızı ve Pakistan çocuğu diyerek ki bundan bir seneden fazla önce. Dileyen gidip bulabilir yorumlarında Türkiyeden kız sipariş eden mi ararsınız bu Türk kızları Avrupalılara karışık olduğu için güzel oluyorlar diyenlerden ben de gidip bir gelin alıp geleceğim inşallah diyenlere kadar açık açık. Bu çift Türkiyeden gidin kızı alın gelin hem Avrupalı hem müslüman diye reklam yapmış REKLAM. Çocuklar güvende değil. Fantezize edilmiş Türk kadınları. Pazardan mal seçer gibi gel Türkiyeye okulun birine git el salla, kandır geri getir diye. Kim bilir bu kız gibi kaç çocuk var. Kendi rızası demeyin 13 yaşında 13! Çocuklar kaçırılıyor ya ülkeden kimisi birine 4. Eş olmaya kimisi dağda tecavüz edilip atılmaya!

03.05.2022

3-5 sene sonra büyükelçiliğe gidip kocam beni dövüyor ülkeme dönmek istiyorum deme! ARTIK SENDE PAKİSTANLISIN! Önce dayı-yeğene kaç sonra git başkasıyla evlen! Hadi kız ağır gerizekalı.. Babası nasıl onay vermiş anlamak çok güç.. 13 yaşında ulan!

03.05.2022

gebersinler

03.05.2022

Mal yemin ederim gerizekali salak 3 5 seneye tv tv dolasip pakistanli cocuklarimi vermiyor diye aglar

04.05.2022

13 yaşındaki bir çocuğa ediyorsunuz bu hakaretleri. Belliki kandırılmış kaçırılmış. 13 yaşındaki çocuktan beklentiniz nedir? 30 40 yaşındaki ebeveynlerinden daha akıllı davranmasını mı?

TÜM YORUMLARI OKU (105)