13 Yaşındaki Çocuk Annesini Rahatsız Ettiğini İddia Ettiği Kişiyi Bıçakladı

Sakarya'da 13 yaşındaki çocuk, annesini rahatsız ettiğini iddia ettiği kişiyi boynundan bıçakladı. Çocuk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

13 yaşındaki O.Ş., daha önce annesini rahatsız ettiği iddia edilen A.K.'yi boynundan bıçakladı

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda 10 Aralık'ta meydana gelen olayda, O.Ş., daha önce annesini rahatsız ettiği iddia edilen A.K.'yi boynundan bıçaklayarak yaralamıştı. A.K. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, O.Ş. ve annesi R.Ş. (38) gözaltına alınmıştı.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

A.K.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, gözaltına alınan çocuk emniyetteki işlemleri sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
YORUMLAR
12.12.2022

Annesi kendisini rahatsız edeni şikayet etseydi o kişiye ceza verecek miydiniz? yoksa serbest mi bırakacaktınız ?? sorunun cevabi hiç zor değil... daha 6 yasinda tecavüze uğrayanın hakkını koruyamadiniz.. Ben çocuğun tutuklanmasını doğru bulmadım rahatsız ediyor derken kim bilir ne derece bir rahatsızlıktı ki bu çocuk bu psikolojiye girdi. Belki kadını ölümle tehdit ediyordu ? Adaletin olmadığı yerde olayları adilce düşünmek saçma oluyor bazen...

12.12.2022

Hiçbir akıl sağlığı yerinde olan insan durduk yere "Gideyim de cinayet işleyim" demez. Eğer psikolojik bir sorunu yoksa katilin zihninde o cinayeti dayandırdığı bir sebep vardır. Kızının sevgilisinin olması, sevdiği kişinin yüz vermemesi, trafikte kurallara uymaması, hakaret etmesi... Böyle gidersek psikolojik hastalar hariç kimse suçlu olmaz. E onların da cezi ehliyeti yok. O zaman kimse katil değildir. Ayrıca; bazı kurumlar işini iyi yapmıyor diye katili meşru göremeyiz. O zaman gelir adaletsizliği var diye hırsızları mı savunalım?

12.12.2022

Adaletin sağlanamadığı yerde diyerek cinayet ve silahla yaralama suçlarını meşrulaştırmayın, o çocuk biz şimdi gidip şikayetçi olsak bu adamı salıverirler o yüzden ben bıçağı takayım şeklinde bir akıl yürütme yapmamıştır, kendisi şiddete meyilli ve daha bu yaşında bıçak taşıyan, yetişkinliğinde de bunları yapması muhtemel biridir.

12.12.2022

Bu çocuğun bu eylemini normal karşılayanların, büyüdüğünde mesela trafikte yol vermeme tartışmasıyla bu kişi tarafından bir yakınları boynundan bıçakladığında ne tepki verirler çok merak ediyorum. Gerçi bu ülkede sırf olayın içinde bir kadın olduğu için bir katil serbest kaldı diye düğün dernek kuran onedio sjw ahalisine bunu anlatmak da imkansıza yakın da neyse...

12.12.2022

Bir bebekten katil yaratan karanlığın müsebbiblerini de cezalandırmalı; bir cinayetin failini de cezalandırmalıyız.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ