13 Nisan Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 13 Nisan Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

9 günlük bayram tatilini fırsat bilip Çeşme'ye koşan bir vatandaşın ödediği hesap sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bakalım, siz bu rakama neler diyeceksiniz...

Bayramda Çeşme'ye Koşanların Bir Gecede Ödediği Hesap Sosyal Medyanın Diline Dolandı

İstanbul'da vapurda iki kadın arasında çıkan kavgada biber gazı kullanıldı. O anlar böyle görüntülendi...

Vapurun Ortasında Birbirine Giren İki Kadın Kavgada Biber Gazı Kullandı!

Bir zamanlar aynı ülkeyi paylaştığımız Yunanlılar ile benzerliklerimiz su götürmez bir gerçek. Hele de yemeklerimiz! Peki ya dilimiz benziyor mu? Türkçe ve Yunanca arasındaki benzer kelimeleri sıralayan kişiler, sizi şaşırtacak.

Neredeyse Aynı Dili Konuşuyoruz: Türkçe ve Yunancadaki Fazlasıyla Benzer Kelimeler!

"@maykinsaat" adlı bir X kullanıcısı otelde önüne gelen bayat patates kızartmasından yola çıkarak yaptığı hizmet sektörü eleştirisinde haklı çıktı.

Otelde Önüne Bayat Patates Kızartması Geldiğini Söyleyen Kullanıcının İsyanı Haklı Bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden. Öyle ki sık sık karşımıza İmamoğlu'na benzeyen vatandaşlar çıkıyor. Bu kez Ekrem İmamoğlu'na yapılan shop da sosyal medyada kahkaha tufanı yarattı!

Ekrem İmamoğlu'nun Eminem'e Benzediği Shoplu Hali Kahkaha Tufanı Yarattı

İstanbul'da bayram dolayısıyla toplu taşıma vatandaşlara ücretsizdi. Turistik bölgelerde vatandaşların yoğunluğu dikkat çekerken liseli bir gencin sözleri ise yürekleri burktu.

İstanbul'da Yaşayan Liseli Genç Bayramda İlk Kez Eminönü'ne Gittiğini Söyleyerek Yürek Burktu

Ekrem İmamoğlu ve ailesi, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında. Son olarak Ramazan Bayramı'nı kutlamak için bir TikTok videosu çeken İmamoğlu ailesinin fertleri hazırlıksızlık yakalattı!

İmamoğlu Ailesinin Kalpler Fışkıran 'İyi Bayramlar' TikTok'u Hazırlıksız Yakalattı!

Ramazan Bayramı tatili için rota Kuşadası oldu. Aydın'ın Kuşadası ilçesi, Ramazan Bayramı boyunca tatilcilerin akınına uğradı. 130 bin olan nüfusu 1 milyonu aştı.

Nüfusu 130 Bin, Bayramda 1 Milyona Ulaştı

İstanbul'un Fatih ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Özbek uyruklu iki arkadaşın sosyal medyaya video atma çabası ölümle son buldu.

Sosyal Medya Cinayeti: TikTok'a Video Çekerken Başından Vuruldu

Beyaz Saray'dan korkutan bir açıklama geldi. İran’ın İsrail’e yönelik muhtemel saldırısının “yakın bir zamanda gerçekleşeceği” duyuruldu.

Beyaz Saray'dan Korkutan Açıklama: “Yakın Bir Zamanda Saldırı Gerçekleşecek”

Antalya'da korku dolu anlar yaşandı. Antalya Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Havada 184 kişi kalırken, 1 kişinin hayatını kaybettiği, yaralıların tahliyesine başlandığı öğrenildi.

Korku Dolu Anlar: Teleferik Kabini Düştü, İnsanlar Havada Kaldı

Belçika'da yürürlüğe giren haftada 4 gün mesai uygulaması çokça tartışılmıştı. Geçtiğimiz yıl, bir Türk şirketinden herkesi şaşırtan bir hamle geldi. Türkiye'de Aksa Akrilik Şirketi tarafından haftada 4 gün mesai uygulaması başlatıldı. Herkes tarafından merak edilen yeni düzenin sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

Haftada 4 Gün Çalışma Düzenine Geçen İlk Türk Şirket Olmuştu: Kısa Çalışma Haftasının Sonuçlarını Açıkladı

Araştırmacılar, 17 ülkedeki kadınların inceleyerek dikkat çeken bir liste hazırladı. Dünyada kadınların en büyük kalçaya sahip olduğu ülkeler sıralandı.

17 Ülkedeki Kadınlar İncelendi: En Büyük Kalçaya Sahip Ülkeler Belli Oldu

Kahramanmaraş’ta bulunan Starbucks şubesine henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi yaralandı.

Starbucks’a Silahlı Saldırı: 1 Kişi Yaralandı

Rusya, kıtalararası balistik füze denemesi yaptı. Konuya ilişkin Rusya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Rusya Füze Fırlattı: Rusya Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama Geldi

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, İran’ın İsrail’e yönelik muhtemel saldırısının “yakın bir zamanda gerçekleşeceği” duyurulmuştu. Bu açıklama sonrası ABD Başkanı Biden, düzenlediği basın toplantısında İran'ı İsrail'e saldırmaması konusunda uyardı.

İsrail'i Destekleyen Biden'dan İran'a Uyarı: "Başarılı Olamayacak"

İtalyan moda tasarımcısı Roberto Cavalli'nin 83 yaşında yaşamını yitirdiği açıklandı. Cavalli'nin şirketi, Instagram hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Dünyaca Ünlü Moda Tasarımcısıydı: Roberto Cavalli Yaşamını Yitirdi

Türk Hava Yolları'nın Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında panik anlar yaşandı. Bomba ihbarı herkesi korkuttu.

Havada Panik Anlar! THY Varşova-İstanbul Seferli Uçakta Bomba İhbarı: Uçak Acil İniş Yaptı

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
13.04.2024

İsrail'in çelik ihtiyacının %65'ini karşılayan zihniyete oy verip, bir iş yerini kurşunlamak ancak bizim ülkemizde olur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ