13 Eylül'de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Sosyal medya ile adını duyuran isimlerden biri olan Selin Ciğerci, şu an güzellik sektöründe de hatrı sayılır bir üne sahip. Paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde Miami'den lüks bir malikâne satın alan Ciğerci, Nişantaşı'nda bir eve yerleşti.

👇

Selin Ciğerci'nin Nişantaşı'nda Yaşayacağı Mütevazı Evi Karşısında Hayret Edeceksiniz

2. 2023 MTV Video Music Awards'ın ödülleri sahiplerini buldu. 2023'ün enlerinin seçildiği ödül töreninde adeta şıklık yarışı yaşandı. VMA'da performansı sergileyenler arasında yer alan Shakira ise herkesi büyüledi.

👇

Shakira MTV Ödül Törenine Bıçaklı Dansıyla Damgasını Vurdu: Görenler Hayran Kaldı!

3. Elon Musk'ın Walter Isaacson tarafından kaleme alınan biyografisi X'in (Twitter) yeni patronu hakkındaki pek çok detayı ortaya çıkarttı. Ancak bunlardan en çok dikkat çekenlerinden biri ise Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard ile ilişkisi devam ederken kadından talep ettiği bazı istekleri oldu.

👇

Elon Musk ve Eski Aşkı Amber Heard'ün İlişkisindeki Garip Cosplay Detayı Ortaya Çıktı

4. MTV Müzik Ödülleri, geçtiğimiz akşam sahiplerini buldu. Kırmızı halıdaki şıklık yarışının yanında yaşanan olaylar da geceye damgasını vurdu. O anlardan bir tanesi de Cardi B ve Offset'in banyo videosu oldu.

👇

MTV Ödül Töreninde Cardi B ve Offset'in Yetişkin Filmini Aratmayan Videosu Ayarlarımızla Oynadı

5. Özellikle son yıllarda sosyal medyanın piri olan, ekranda izlediğimiz performansının yanı sıra komik paylaşımlarıyla hepimizi güldüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu yine yaptı yapacağını. Okul çıkışı yolda kendisini gören ve fotoğraf çekilmek isteyen gençleri kırmayan Kaygılaroğlu, bir de çocukların Instagram hesaplarını paylaştı.

👇

Samimiliğin Sözlük Anlamı Uraz Kaygılaroğlu'nun Kendisiyle Fotoğraf Çekilmek İsteyen Gençlere Verdiği Tepki

6. Özge Özpirinçci yıllardır sektörde olan bir isim, kendisini hepimiz tanıyoruz zaten. Doğal güzelliği ve samimiyetiyle her daim çok beğenilen Özge Özpirinçci, yepyeni bir stille çıktı karşımıza!

👇

Özge Özpirinçci'nin Bambaşka Biri Gibi Göründüğü Yeni Hâline Hayret Edeceksiniz!

7. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer asistanları Damla Yılmaz'ın nikah şahidi oldular.

👇

Kıvanç Tatlıtuğ Şahit Olarak Katıldığı Nikahı Şakasıyla Renklendirdi: "Diyelim ki Şahit Olmaktan Vazgeçtim..."

8. Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde eşi Engin Polat'ın kendisine uçak aldığı haberleriyle gündeme gelmiş; ardından uçağı satın almadıklarını açıklamışlardı. Cüneyt Özdemir gibi birçok ismin eleştirdiği Dilan Polat'la ilgili çarpıcı bir yorum da Fatih Altaylı'dan geldi.

👇

Fatih Altaylı, Son Dönemin En Tartışmalı İsmi Dilan Polat'la İlgili Çarpıcı Açıklamalar Yaptı!

9. Ülkemizin en ünlü jeoloji uzmanı olan Prof. Dr. Celal Şengör şu sıralar en çok deprem nedeniyle İstanbul'dan taşınma kararıyla gündemde yer alıyor. Ancak geçtiğimiz gün, ülkemizin hiç tartışmasız en değerli profesörleri arasında yer alan Şengör'ün yazlık villası hakkında yapılan bazı sert yorumlar tepki çekti.

👇

İstanbul'dan Taşınma Kararı Alan Celal Şengör'ün Yazlık Villasına Gelen Yorumlar Tepki Çekti!

10. Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Bambaşka Biri dizisi ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Konusuyla merak uyandıran yeni dizi sosyal medyanın gündemine oturdu. Burak Deniz'le birlikte başrolü paylaşan Hande Erçel'in oyunculuğu ise epey tartışma yarattı. Erçel'in oyunculuğu ile ilgili sayısız yorum yapılırken bir eleştiri de Seren Serengil'den geldi.

👇

Seren Serengil, Hande Erçel'in Bambaşka Biri Dizisindeki Oyunculuğunu ''Berbat'' Diyerek Eleştirdi

11. Duygu Özaslan, bazı isimlerden fazlasıyla esinlendiği gerekçesiyle zaman zaman sosyal medya mizahından nasibini alıyor. Özaslan, son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraftaki stili Hailey Bieber'a benzetilince; sosyal medyada fena hâlde dalga konusu oldu.

👇

Esinlenmenin Dozunu Bi' Miktar Kaçıran Duygu Özaslan'ın Yeni Paylaşımı Fena Hâlde Dalga Konusu Oldu!

12. Yalı Çapkını dizisinin sevilen oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in dudak dudağa görüntüleri bu yaza damga vurdu. Çıkan görüntülerin ardından ayrılık haberleriye gündeme geldiler. Şimdi ise aşklarına tam gaz devam ettikleri konuşuluyor.

👇

Ayrıldıkları İddia Edilen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Çifti Marmaris'te Aşk Tazeleyecek!

13. Sahne kıyafetleriyle sıklıkla gündeme gelen ve sanatçılar arasında tartışmalara neden olan Gülşen yine çok konuşulacak bir olaya imza attı.

👇

Gülşen, Sahne Kıyafetiyle Yine Çok Konuşuldu: Deniz Seki'den Dikkat Çeken Paylaşım

14. Magazinin sevilen isimlerinden Hadise, şimdilerde yazın son demlerini yaşamak için tatilde. Sosyal medya paylaşımları ve konserleriyle sık sık gündem olan Hadise, pembe uzun elbisesiyle dikkat çekti. Verdiği pozlara beğeni yağarken, üstünde Sünger Bob deseni olan elbisesinin fiyatını duyanlar dumur oldu.

👇

Hadise'nin 'En Fazla Ne Kadar Olabilir ki?' Dedirten Sünger Bob'lu Elbisesinin Fiyatı Sizi Dumur Edecek

15. Magazin gündeminin dikkat çeken isimlerinden biri olan Sinan Akçıl her açıklamasıyla olay oluyor diyebiliriz. Sıkça tepki toplayan ifadeler kullanan ünlü şarkıcı bu sefer de eski eşi Burcu Kıratlı hakkında söyledikleri yüzünden gündem yarattı.

👇

Boşandığı Eşinin Gelinliği Hakkında Konuşma Hakkını Kendinde Bulan Sinan Akçıl'a Tepki Yağdı

16. Şafak Sezer'in yazıp ve yönettiği aynı zamanda da başrolünde yer aldığı efsane komedi serisi Kolpaçino'nun dördüncü filminin çekimleri başladı.

👇

Serdar Ortaç, TikTok Canlı Yayınında Açıkladı: 'İbrahim Tatlıses ile Birlikte Kolpaçino 4'te Oynuyoruz'

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!