13 Ekim Pazar Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 13 Ekim Pazar akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın miting alanı yakınında, sahte giriş kartı bulunduran silahlı bir adam yakalandı. Yetkililer, bu olayın muhtemelen bir suikast girişiminin önlendiğini açıkladı.

Trump'a Üçüncü Kez Suikast Girişimi Gerçekleştirildi

Anayasa tartışmaları ile ilgili Numan Kurtulmuş, Anayasa'nın 3. maddesindeki "Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü" ifadesinin değişmesi gerektiğini söyleyerek yeni bir tartışma başlatmıştı. Kurtulmuş bugün kendisi ile ilgili algı operasyonu yapıldığını öne sürdü.

Numan Kurtulmuş "3.Madde" ile İlgili Yaptığı Açıklamalardan Sonra Geri Adım Attı

Savunma sanayiine destek için vatandaşın kredi kartlarından alınacak 750 TL'lik vergiye destek açıklaması yapan Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici, "100 bin liranın üzerinde kredi kartı kullanan devlete 750 lira savunma sanayiine destek verecek. Ver kardeşim, vermezsen sonun Suriye gibi olur." sözleriyle tepki çekmişti. Oğuzhan Uğur, Destici'ye kendi sözleriyle gönderme yaptı.

Oğuzhan Uğur, Mustafa Destici'ye Kızına Torpil Yaptığı İddiasının Sorulduğu Videoyla Gönderme Yaptı!

Limiti 100 bin TL ve üzerinde olan kredi kartlarından, savunmaya sanayii için yıllık 750 lira aidat alınacağı haberine büyüyen tepkilere cevaben, savunma sanayii vergisini savunan Sinan Akçıl, sosyal medya kullanıcılarına önce fikirlerini sordu, sonra yorumlara kapattı.

750 Liralık Savunma Sanayii Vergisini Savunan Sinan Akçıl Sosyal Medyaya Fikir Sorup Yorumları Kapattı!

İsrail'in merkezindeki bir noktaya patlayıcı yüklü insansız hava aracıyla saldırı düzenlendi. Hizbullah'ın İsrail'e karşı gerçekleştirdiği en ağır saldırı olarak kayıtlara geçen saldırıda ölü ve yaralı sayısı artıyor.

Hizbullah'tan İsrail'e Büyük Saldırı Gerçekleşti, İlk Belirlemelere Göre 15 Ölü Var

Yapay zeka, 2103 yılına kadar UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürecek takımlar hakkında tahminde bulundu. Listede iki Türk takımının da yer aldığı görüldü.

Yapay Zeka Şampiyonlar Ligi Kazanacak Takımları Tahmin Etti: İki Türk Takımı Listede

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Afra Saraçoğlu, bu sefer de "hayatımın elbisesi" olarak adlandırdığı kombinle dillere düştü!

"Hayatının Elbisesi" Hayal Kırıklığına Uğrattı: Afra Saraçoğlu Övmeye Doyamadığı Kombinle Dillere Fena Düştü!

Yıllardır Arka Sokaklar'da beraber rol alan İlker İnanoğlu ve Şevket Çoruh arasında, geçtiğimiz dakikalarda güldüren bir olay yaşandı! Paylaşılan fotoğraf silindi, yorum da ortadan kalktı ama şahin gözler birkaç dakika içinde gelişen olayı kaçırmadı!

İlker İnanoğlu'nun Kendi Dışında Her Şeye Benzediği Efekte Batmış Poza Şevket Çoruh'tan Bomba Yorum!

Galatasaray'da artan performansıyla dikkat çeken Yunus Akgün için Galatasaray yeni sözleşme hazırladı. Ancak genç oyuncu Galatasaray'ın teklifini beğenmedi.

Yunus Akgün, Galatasaray'ın Sözleşme Teklifini Reddetti

Cem Yılmaz'ın beğenilen dizisi Erşan Kuneri, ikinci sezonuyla Netflix'te izleyiciyle buluştu. Büyük beğeni toplayan dizide Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal'in de rol aldığı ortaya çıktı.

Veliaht Göründü! Cem Yılmaz Netflix Dizisi Erşan Kuneri 2'de Oğlu Kemal'le Birlikte Rol Aldı!

Popüler İçerikler

Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Seren Serengil, Gebze'deki Barınakta Katledilen Hayvanların Sesi Oldu: ''Buna Göz Yuman Herkes Suçlu!''
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı