13 Ağustos Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Mars'ın desteği ile tüm alkışı toplayacaksınız. Peki, 13 Ağustos Salı gününde terazi ve yükselen terazi burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için terazi ve yükselen terazi burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 13 Ağustos Salı günün nasıl geçecek?  

İşte, terazi ve yükselen terazi burcuna ait günlük burç yorumları... 

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugünden itibaren birtakım testlere tabi tutulabilirsin. İş hayatını ve kariyerini etkileyen performans incelemeleri nedeniyle gözlem altında olabilirsin. Açıkçası değerlendirmeye alınmak için en doğru süreçtesin. Gökyüzünün iki güçlü gezegeninin kavuşumu, gücüne güç katarken kendini ispatlamakta zorluk çekmeyeceksin. Mars ve Venüs sayesinde takdiri toplayan kişi olacaksın. 

İş hayatındaki yükseliş, öz güvenini de artıracaktır. Tam da bu noktada biraz kozmetik ve bakım da sana iyi gelecektir. Estetik dokunuşlar, kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak rötuşlar için harekete geçebilirsin. Erkeklerde saç ektirme ve detoks, kadınlarda ise özellikle göz bölgesini ilgilendiren değişimler gündemde olabilir. 

Ne diyelim, şimdi hem başarı hem de güzellik ile aşka da hazırsın. Fakat gelip geçici aşklara ve anlık heveslere daha yatkınsın. Yani bu aralar sadece flörtleşerek tutkularının peşinden koşmayı tercih edebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası