128 GB iPhone 15 Pro Almak İçin Hangi Ülkede Kaç Gün Çalışmak Gerektiği Ortaya Çıktı

Teknoloji devi Apple, 12 Eylül’de iPhone 15 serisini resmi olarak tanıttı. Tüm dünyada yeni bir gündem belirleyen Apple'ın iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri yoğun ilgi gördü. Peki iPhone 15 Pro almak için hangi ülkede ne kadar çalışmak gerektiğini biliyor musunuz?

Gelin detayları görelim...

Apple geçtiğimiz hafta düzenlediği Wonderlust etkinliğinde gündeme damgasını vuran iPhone 15 serisini resmi olarak görücüye çıkarttı.

Teknoloji dünyasının öncüsü Apple, serinin yeni üyesinin fiyatını, önceki modelle eşdeğer tutarak, kullanıcılarına bir nevi jest yapmış oldu. Ancak bu fiyat, hala ciddi bir maliyeti temsil ediyor ve bu durum, göz ardı edilemez bir gerçek...

Ön siparişlerde yeni bir rekora imza atan iPhone 15 serisi yine ve yeniden teknolojiseverlerin gözdesi haline geldi.

iPhone 15, iPhone 15 Pro ve Apple Watch Series 9 gibi pek çok yeni ürüne yer verilen etkinliğe damgasını vuranlar ise iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max oldu.

Apple'ın GPU yazılımı Kıdemli Direktörü Jeremy Sandmel'ın en iyi oyun konsolu olarak değerlendirdiği iPhone 15 Pro almak için büyük bir çaba harcanıyor desek yanlış olmaz.

Akıllı telefon içerikleri başta olmak üzere birçok teknolojik alet hakkında paylaşımlarda bulunan Mysmartprice, bir 128 GB iPhone 15 Pro satın almak için hangi ülkede ne kadar çalışmak gerekir sorusunu yanıtladı.

Asgari ücret üzerinden hesaplanan tablodaki acı gerçek yüzümüze tokat gibi çarptı. Neden mi? Çünkü Türkiye, 123,7 gün ile diğer ülkelere açık ara fark attı.

Filipinler, 79,5 gün ile Türkiye'nin hemen ardından ikinci sırayı alıyor. Brezilya ise 66,6 gün ile üçüncülüğü elde ediyor.

Özellikle dikkat çeken ise, Apple'ın ana vatanı olan ABD'nin 5,3 gün ile listenin neredeyse sonunda yer alması. Kişi başına gelirin son derece yüksek olduğu İsviçre'de ise durum daha da ilginç; sadece 4,2 gün, bu telefonu almak için yeterli.

Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yorumlara bekliyoruz...

İlginizi Çekebilir

iPhone 15 Pro ve Pro Max Siparişleri Saniyeler İçinde Tükendi: Teslimatlar Haftalarca Gecikebilir!
Merakla Beklenen iPhone 15 ve iPhone 15 Plus Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatları Burada!
Bir Böbrek Bırakma Garantili Yeni iPhone 15 Fiyatlarına Gelen Yorumlar Kahkaha Attırdı!

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
20.09.2023

Avrupa Amerika bizi kıskanıyor 🫣😁😁😁😁

18.09.2023

çok acımasız bir vergi sistemi var ülkenin ÖTV +KDV+kültür bakanlığı vergisi +TRT vergisi bir cep telefonu alacağız diye bu kadar vergi istemek acımasızlıktir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ