120 Milyon ile Çekmişti: Mahsun Kırmızıgül Prestij Meselesi'nden Zarar Ettiğini Açıkladı!

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz yıl izleyiciyle buluşan ve 120 milyon lira bütçe ayrılan 'Prestij Meselesi' adlı filmiyle ilgili bir zarar açıklaması yaptı. Kırmızıgül, bu büyük bütçeli projenin mali açıdan kendisine zarar verdiğini belirtti.

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, müzik kariyerine başlama hikayesini 2023 yılında vizyona giren "Prestij Meselesi" adlı filmde anlatmıştı.

Ancak film, finansal anlamda sanatçıya zarar verdi.

Mahsun Kırmızıgül, filmden maddi zarar gördüğünü belirtirken, "Her film izleyiciyle buluşacak diye bir kural yok. Ben yine de o filmi yaptığım için mutluyum. En azından aklımda olan bir senaryoyu çekmiş oldum. Bazen yazıyorsun, çekilmeyince rahatsız oluyorsun" ifadelerini kullandı.

"Prestij Meselesi" adlı film, 8 haftalık gösterim süresi boyunca 100.506 kişi tarafından izlendi ve 7.987.897 TL hasılat elde etti.

Müzik kariyerine geri dönen Mahsun Kırmızıgül, bu durumdan duyduğu memnuniyeti de belirtti: "Sahneler çok iyi, sold out satıyoruz. Çok mutluyum, iyi ki sahnelere dönmüşüm."

İlginizi çekebilir:

İzledikleri Filmlerde Gözyaşlarını Tutamadıkları Sahneleri Paylaşan 17 Kişi
Birbirinden Komik Dizi ve Film Tweetleri Paylaşarak Herkesi Güldüren X Kullanıcıları
Bridgerton'ın 3. Sezonunu Beklemekten Sıkılanlara Birbirinden Muhteşem Film Önerileri

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
29.04.2024

Yiğidi öldür hakkını yeme film konusunda başarılıdır.. Tek kötü filmi yok hepsini ayrı ayrı severek izledik 👌👌

29.04.2024

seni gerçekten dinleyen var mı bu ülkede ?

29.04.2024

Nie olmasın zamaninda kasetleri milyon satmış kişi piyasadan cekilmeseydi hala da dinleyeni çok olurdu eminim .kendisi ile yakından uzaktan alakam yoktur sevmem yada severim demem hususi dinlemisligim yoktur ama zamanında şarkılarına denk geldiğimiz yerlerde dinledik .şimdilerde dinle şarkısı da düğün kına gibi organizasyonlarda gayette çalıyor ☺️

29.04.2024

film iyiydi tamam ama bazı şeyleri ne yazık ki kendisinin gördüğü gibi anlatmış. keşke filmi olduğu gibi anlatsaydı belki daha fazla izlenebilirdi ama neyse dediğim gibi film güzeldi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ