12 Yıl Boyunca Başına Bir Şey Gelmeden Dünyayı Dolaştı: Japon Turist Elazığ'da Bıçaklandı

12 yıl önce Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan Shogan Kameda, kamp yaptığı Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dişini fırçalarken kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı.

Yaklaşık 12 sene önce bisikletine binen Japon vatandaşı Shogan Kameda (45), dünya turuna çıktı. Farklı ülkeleri gezdikten sonra Türkiye topraklarına gelen Kameda, Muş'tan sonraki durağı Elazığ oldu. Burada Sivrice ilçesinde kamp yapan Kameda, iddiasına göre dişlerini fırçalarken, bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kameda, yapılan ilk müdahalesinin ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

'Neden bana kızdı, bıçakladı bilmiyorum'

Hastane odasında tedavisi devam eden Kameda, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp yaptığı yerde dişlerini fırçalarken bıçaklı saldırıya uğradığını söyledi. Japonya'dan dünya turuna çıktığını kaydeden Kameda, 'İlk başlarda yürüyordum. Malezya, Çin gibi yerleri yürüyerek gezdim. Çin'de bir kız arkadaşım bana bisiklet hediye etti. Sonra Çin'den bisiklet ile dolaşmaya başladım. Ben sadece diş fırçalıyordum. Neden bana kızdı, bıçakladı bilmiyorum. 10 aydır bisikletim ile Türkiye'deyim. En son Elazığ'a geldim. Elazığ Hazar Gölü yakınlarında bıçaklandım. Kavga etmedik, aniden beni bıçakladı. Ben dışarıda dişlerimi fırçalarken ve çamaşırlarımı yıkarken Türkler bana kızıyordu galiba, Türkiye ve Japonya kültürü farklı, çok farklıyız. Ben dişlerimi fırçalıyordum ne için bıçaklandım bilmiyorum. Buradan sonra ne yapacağım bilmiyorum. Türkiye için seyahatim bitti. Bacağım çok ağrıyor. 12 senedir tüm dünyayı parasız dolaşıyorum. Genellikle çadırda kalıyorum bazen arkadaşımın evinde kalıyordum ama genelde çadırda yaşıyorum' dedi.

Polis zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
Onur Akay Yeni Suphiye Orancı Bombasını Patlattı: Büyük Kızın Babasının Usta Şarkıcı Olduğunu Açıkladı!
Paylaşımı Neden Sildi? Yarım Milyonluk Lüks Saate “Helal Para” Savunması
YORUMLAR
13.09.2021

utanıyorum bu ülkeden ve insanlarından durduk yere birini niye bıçaklarsın abi anlamıyorum

13.09.2021

DEFOL ne yaşayorsun bu ülkede o zaman. Serserinin biri bir suç işler. Suçlu Tüm Ülke ve İnsanları olur.

13.09.2021

Genelde vahşi hayvanlar sebepsiz yere saldırır çünkü doğası böyledir, onu eğitemezsiniz. Bunun çözümü böyle vahşi hayvanlardan uzak durmaktır. Bazıları insan kılığında olabiliyor ayırt etmek zor olabilir.

13.09.2021

Valla onlar bile ac kalinca saldiriyolar

13.09.2021

Dis fircalarken bicaklanmanin mantikli aciklamasi ola bilir mi? Bence japonu bos verin de bicaklayanin beyninin arasdirilmasi icin Konya Bilim Merkezine goturun, te allllllaaaammm yaaa, ulkenin sinirlarini bi kapatamadik ki, naapalim, orta dogunun iti kopugu dibimizde((

TÜM YORUMLARI OKU (37)