12 Yaşındaki Oğlunun Doğum Gününü Striptizci Kadınlarla Kutlayan Milyoner Baba

Dailymail'de yer alan iddialara göre olay ABD'de gerçekleşiyor ve oğlunun 12. yaşını kutladığı doğum günü için striptizci kadınları çağıran baba bir milyoner.

Görüntülerde baba halinden gayet memnun gözükürken çocuk için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Striptizci kadınlar ise çocukla dans etmeye çalışıyor...

Oğlunu cesaretledirmeye çalışan babanın görüntülerine çokça tepki geliyor.

Gelen tepkiler arasında babanın çocuğu istismar ettiği ve cinsel hastalık bulaşma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu yorumları ön plana çıkıyor.

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
19.01.2018

"baba gibi baba" yazan kansız köpekler ; bu ülke sizin gibi düşünce yapısına sahip olan aptallar yüzünden bu halde. tecavüze uğrayan onca kadın, çocuk, hepsi sizin gibi aptal orospu çocukları ve sizi yetiştiren anne babalar yüzünden. umarım soyunuz kurur bir an önce.

19.01.2018

Eminim ki aynı durumla karşılaşacak bir hayata sahip olsaydın bu cümleyi kuranlara püskürürdün.

18.01.2018

12 yaşındaki bir kız çocuğunun, yarı çıplak iki tane erkek striptizcinin arasında bu şekilde olduğunu düşünelim bir saniye için. ne kadar rahatsız ediciyse videodaki de o kadar rahatsız edici olmalı. babayı şaka maksatlı bile olsa övenler, keşke benim babam olsa diyenler vb. Sonra bu tipler envai çeşit taciz haberinde duyar kasmak için ön sıradan yer kapmıyorlar mı?! iki yüzlülükte zirve.

18.01.2018

tek başına malum kesimin özetisin. okuduğunu anlamaktan aciz, küfür kullanmadan kendini ifade edemeyecek kadar az kelime haznesine sahip, potansiyel tecavüzcü, ürettiği karşı argümanın ne kadar sapkın olduğunu idrak edemeyecek kadar da iq kanserisin. mümkünse yorum yapma, insanların gözleri kanadı.

19.01.2018

Baba gibi baba diyenler 12 yaşındaki kendi kiz cocuklarina doğum gününde kaslı erkekler çağırıp striptiz yaptırıyorlar galiba

TÜM YORUMLARI OKU (143)