12 Yaşındaki Çocuğun Cebinden Çikolata Çıktı: Market Çalışanları Çocuğu Hapsetti

Hakkari'de bir zincir markette çikolata çaldığı iddia edilen çocuk marketteki çalışanlar tarafından iki saat depoya kapatıldı. Olayı öğrenen çocuğun babası, markete gelince çocuğunu depoda buldu. Tepki çeken olayın ardından yetkililer harekete geçti.

Çocuğu 'çikolata çaldı' gerekçesiyle iki saat depoya kapatan market sorumluları hakkında soruşturma başlatıldı.

Daha önce Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Muharrem Tekin, “bir çocuğun bir çikolata yüzünden market deposuna kilitlendiği” iddiasında bulunmuştu.

Duruma tepki gösteren Tekin, yaşanan olayı sosyal medya hesabından paylaştı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İddiaların doğru çıkması üzerine market yetkilileri ve eylemde sorumluluğu bulunan kişiler hakkında 'çocuğu hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
03.12.2023

bilemedim bir yandan hırsızlık kötü bir alışkanlığa dönüşmemesi adına şiddet olmadığı için böyle bir ceza olması gereken diye düşünüyorum diğer yandan ekonomik şartların alım gücünün bir çikolatayı bile zor alınır hale getirmesi ve canının çekmesi... iki ucu b.klu değnek...

03.12.2023

aileye haber vermeden yapmış olmaları kötü, ailenin ona ceza vermesi daha iyi olurdu yaptığının ne kadar kötü bir şey olduğunu anlaması açısından. Evet yapmış olduğu çok kötü bir şey ama ama amaa uzar gider

Terör suçu işleyen bir şahsa bile ilk önce teslim ol uyarısı yapılır teslim olursa adalete devredilir. Sırf çikolata çaldı diye hiçbir kişiyi haklarından mahrum edemez, üstüne esir tutamazsınız. Bu hukuğa tamamen aykırıdır. Umarım en ağır cezayı alırlar ve akılları başlarına gelir.

03.12.2023

az olmuş ya zincirle falan bağlamış olmaları gerekiyordu! çocuğun yaptığını meşrulaştırmaya çalışmıyorum, yaptığının yanlış olduğunu anlaması gerekiyor ama bu değil abi bu değil amk ya! Arsızlık başka bişey ama o çikolatayı niye çalmış çekip sordu mu kimse?

03.12.2023

demek ki kimse alamamış veya aitediği hiç birşey gerçekleşmeyince o stres ile yaptıjlarına bak çoçuğun piskoljisi bozuk iyice bozucaklar yazık çikolata ya ama sebebini bulunması şart bir destek alması şart ya merak ettim

TÜM YORUMLARI OKU (17)