12 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar: Şüpheli Tutuklandı

İzmir’de Tahir A. isimli erkek, akrabası olduğu öğrenilen 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edildi. Olay küçük çocuğun durumu ailesine anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. Mağdur ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Son yıllarda çocuklara yönelik cinsel istismar vakaları arttı. Bu vakalara bir yenisi daha eklendi. Bir haber de İzmir'den geldi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Karabağlar ilçesindeki kuzenine ziyarete giden Tahir A., evde yalnız olan kuzeninin 12 yaşındaki kızını iddiaya göre taciz ettiği öne sürüldü. Tahir A., evden ayrıldıktan sonra, 12 yaşındaki kız çocuğu durumu ailesine bildirdi.

Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Tahir A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Tahir A. için yakalama kararı çıkarıldı. Tahir A., saklandığı Bayraklı ilçesindeki bir adreste yakalanıp, gözaltına alındı. İddiaya göre, 12 yaşındaki kız çocuğunun yaşadığı taciz olayını ilk önce bir arkadaşına anlattı.

12 yaşındaki kız çocuğunun mesajında şu ifadelere yer verdiği görüldü: “Annemlerin tanıdığı birisi geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Ben de korktum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım.”

Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen Tahir A. adliyeye sevk edildi. Tahir A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 Nisan'a Dikkat! Ali Koç Taraftarına Seslendi: "Seyahat Organizasyonu Yapmayın"
SONAR Araştırma Beklenen Son İstanbul Anketini Açıkladı: Dikkat Çeken Fark!
Yeni Fobi Yüklendi! Ceketi Yürüyen Merdivene Sıkıştı: Yaşlı Adam Yaşamını Yitirdi
1 Hafta Etkili Olacak! Uzman Uyardı: Türkiye Çöl Tozunun Etkisinde Kalacak

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
YORUMLAR
30.03.2024

Her istismar haberinde kanım donuyor.. Çocuklara şehvet duyan bu şerefsizler! tez vakitte yok edilmeli...

30.03.2024

Ölüm kurtulur olur böyleleri için. Bu tiplerin kobay faresi yerine kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Hayvanlar üzerinde deney yapacaklarına bunların üzerinde denesinler her şeyi bence

30.03.2024

Kökünden kesip ağzına sokalım , sonra da içeride ki mahkumlara hizmet etsin

30.03.2024

İçerde hakettiği muamele yapılacaktır diye düşünüyorum. Umuyorum

TÜM YORUMLARI OKU (14)