12 Yaşında Hamile Kaldığını, 18 Yaşındayken 5 Yaşında Çocuğu Olduğunu Belirten Genç Gündem Oldu

Emma isimli bir genç paylaştığı TikTok videosu ile gündem oldu. Emma paylaştığı videosunda zamanı geriye sararak farklı yıllardan görüntüleri birleştirirken, videonun ilk anlarında 18 yaşında olduğunu ve çocuğunun da 5 yaşında olduğunu yazdı.

Videonun devamında ise zamanı geriye saran Emma, hamile olduğu 12 yaşındaki görüntüsünü de paylaştı.

İşte gündem olan o video: 👇

Popüler İçerikler

Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşıma Alperen Duymaz'dan Sert Tepki
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Ölüm Haberinin Ardından Gülse Birsel'den Paylaşım Geldi!
Yenidoğan Çetesi Skandalına Karışan Doktor ve Hemşirelerin İsimleri İfşa Oldu! İşte Skandala Karışan İsimler
YORUMLAR
16.01.2023

YouTube da arada denk geliyorum "Amerikalı genç annelere" genelde hallerinden memnun görünmeye çalışıyorlar (sanki o yaşta gece sık sık uyanmaktan gözlerinin altı morarmamis gibi) işte herşey kolay oldu, eşimle hayatımız şöyle romantik(genelde ya biyolojik baba terk ediyor,ya da okulu bırakıp o yaşta ailesini geçindirmek için işe başlıyor ,kiz zaten okulu bırakıyor) bebek bakmak yaptığım en iyi şeydi (ona da genelde ana babaları bakıyor) vesaire vesaire tahmin edersiniz ki cahil ağızlarla konuşuyorlar. birde o akılla daha 16-17 yaşında ikinci çocuğu yapmayı planlıyorlar bunu takipçilerine duyuruyorlar. Buarada çoğunun durumu çok iyi aileleri finansal anlamda destek oluyorlar, olmasalar açlıktan geberip gidecekler hâlâ o yaşta ebeveyn olmanın yanlış birşey olmadığını kanıtlamaya çalışıyorlar

17.01.2023

Pedofiliye övgüler , Arya , yine şaşırtmadım, gavatizmi anlatan sen, pedofiliyi anlatan yine sen.

16.01.2023

İstismar heryerde…

16.01.2023

böyle bir arkadaşım vardı. 12 yaşındaki sınıf arkadşaından hamile kalmıştı. 17 yaşında iki kez kocaya kaçtı, 18 indeyken kızının babasıyla evlendi. türkiyede de çok var. normal geliyor artık maalesef.

TÜM YORUMLARI OKU (11)