12 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in cep telefonuna hakaret ve tehdit içerikli mesajlar attığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden eski eşi Erhan Çelik'i İstinaf Mahkemesi suçlu buldu.

2. Show TV’nin yeni dizisi “Oğlum” ile ekranlara dönüş yapmak için hazırlanan Songül Öden trafik kazası geçirdi...

Amerikan Hastanesi'nden çıkarken kameralara yakalanan Öden'in elindeki sargı dikkat çekti. Oyuncunun sağlık durumu ise iyi. 🧿

4. Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk, Hasancan Kaya’nın sunduğu Konuşanlar'a konuk oldu. Hasan Can Kaya, Caner Cindoruk'u fena ifşa etti. 😅

Sorduğu sorularla Caner Cindoruk'u sıkıştıran Hasancan, Cindoruk’un menajerine dönerek “Siz sevgili değil misiniz?” diye sordu. Caner Cindoruk ise “Hayır yeni menajerim o” dedi. Hasan Can Kaya ise “E arkada öpüşüyordunuz” deyince salonda gülüşmeler yaşandı.

5. Ünlü yapımcı Erol Köse, eşi Fulden Köse'den boşandı. Mahkeme, Fulden Köse’nin yapımcı Erol Köse’ye 175 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

6. Geçtiğimiz ay nikah günü almak için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren futbolcu Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel suskunluğunu bozdu.

Sevgilisiyle birlikte çekilen eski bir fotoğrafını kalp emojisiyle yayınlayan Sinem Yüksel, gönderisine, 'Hep olduğu gibi her şeyden, herkesten çok seni seviyorum minik bebek...' notunu düştü...

7. Ünlü İngiliz sunucu Maya Jama, 2022 Brit Ödülleri'ne elbisesiyle damga vurdu.

Ünlü isim ilginç dekoltesiyle gecenin en şık isimleri arasında yer aldı.

8. Yaklaşık 4 ay önce yazılımcı Nazım Akmandil ile yeni bir birlikteliğe yelken açan Burcu Esmersoy, basın mensuplarının, "Özel günlerde hediye takıntınız var mı?" sorusuna yanıt verdi.

Ünlü sunucu, 'Özel gün ayırt etmem ben. Benim hiç öyle şeyler ile alakam yok yani. Deliye her gün Sevgililer Günü...' diyerek, güldü.

9. “Özel Ders” adlı sinema filminde başrol oynamaya hazırlanan Bensu Soral, teyzelik heyecanını paylaştı.

Bensu Soral’ın ablası Hande Soral, bir erkek bebek bekliyor. Ünlü oyuncu teyzelik heyecanını paylaştı. Soral, 'Çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin' dedi.

10. 2020 yılında tekrar ekran hayatına başlayan İbrahim Tatlıses, 2022 Yılbaşı Özel bölümünden sonra yeni sezona başlıyor.

Detaylar burada:

İbo Show 2022 Yılının İlk Programı İçin Hazırlanıyor: Konuklar Belli Oldu!

11. 14 Şubat sevgililer Günü'nü bekleyemeyen Hadise, sosyal medya hesabında sevgilisi Mehmet Dinçerler ile romantik bir paylaşımda bulundu.

12. Hülya Avşar'ın 'lezbiyenlik' çıkışı olay yarattı.

Takvim’den Aydın Hamza’nın haberine göre lezbiyen bir karakter gelse oynayabileceğini söyleyen Avşar, 'Hiç düşünmedim açıkçası ama eğer ki iyi bir yönetmense ve olayı pornografi hale döndüremeyecekse, günümüzde yaşayan insan olduğu için bu şekilde niye oynamayayım” dedi. 

Kadir İnanır’ın bir dizi için etek giydiği hatırlatılan Hülya Avşar, 'Bakın o değiyordu mesela. Hatta o eteği giymesi ağlattı bizi. Böyle olursa tabi ki oynanmalı. Bazen de o kadar ucuzlatıyorlar ki işleri, dediğim gibi yönetmende çok önemli, yönetmen bir süre sonra sapıtıyorsa oynadığın rol ucuzluyor. O zamanda kalk kalkabilirsen altından” diye cevapladı.

13. Şarkıcı Aleyna Tilki'nin 44 yaşındaki annesi Havva Öztel'in Kaliforniya'dan verdiği pozlar ile ortalık alev aldı. 🔥

14. Geçtiğimiz haftalarda ikinci çocuğunu kucağına alan Kylie Jenner, bebeğine öyle bir isim koydu ki sosyal medyada dalga konusu olmaktan kurtulamadı.

Detaylar burada:

İkinci Çocuğunu Kucağına Alan Kylie Jenner, Bebeğine Koyduğu İsim Yüzünden Dalga Konusu Oldu

15. Geliyor gelmekte olan! 🔥

twitter.com

Bu içerik de ilginizi çekebilir:

Serenay Sarıkaya Verdiği Pozla Büyüledi! Bugün Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (12 Şubat)

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!