12 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

Merkür-Satürn kare açısı bize de kuşkucu ve karamsar bir bakış açısı verebilir bu yüzden sabit fikirlere takılmadığımızdan emin olmamız gerek. Başak burcundaki dolunayla birlikte eleştirel bir yaklaşımla ince eleyip sık dokuyoruz. Ancak bu titizlikle kusursuz işler çıkarmak da mümkün, tek bir noktada takılıp kalmak da. Dikkatli olmakta fayda var.

Bakalım yıldızlar 12 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

Bugün Başak burcundaki dolunay sayesinde detaylara önem verebilir ve bazı kötü alışkanlıklarına son vermek isteyebilirsin. Uzun zamandır yapmak istediğin değişimler için gereken enerjiyi buluyorsun. Kendi belirlediğin önem sırasına göre, hayatını düzene sokma zamanı geldi Sevgili Koç!

Başak burcundaki dolunay senin yaratıcılığını alevlendiriyor Sevgili Boğa. Çevrendekilere pozitif enerji veriyor ve onları neşelendiriyorsun. İlişkilerindeki değişimi fark edebilirsin. Bu arada detaylara çok fazla takılıp aklına getirdiğin negatif düşüncelere karşı dikkatli olmalısın.

Başak burcundaki dolunay seni her zamankinden evcimen hale getirebilir. Geçmişten çıkardığın dersler ile bugünü değerlendiriyorsun. Öğrendiklerin sayesinde kendini harekete geçmeye hazır hissedebilirsin. Bugün herkesin üstünde bir karamsarlık olduğunu fark edersen temkin olman yeterli Sevgili İkizler!

Başak burcundaki dolunay senin iletişim evini aydınlatıyor. İyi haberler alabilir, uzun zamandır dileklerinde, isteklerinde yer alan konuların yavaş yavaş çözüldüğünü fark edebilirsin. Aynı fikirde olmadığın konularda konuşmaktan çekinmene gerek yok. Çizgilerini belli ettiğinden emin ol Sevgili Yengeç! Bu seni kaba bir insan yapmaz.

Başak burcundaki dolunayla beraber, hem maddi hem de manevi konularda birkaç olay yaşaman mümkün. Olayların abartılmadığından ve aşırı duygusal davranılmadığından emin olmalısın.Çizgin belli, kendi fikirlerini dile getirmekten çekinmeyeceğine eminiz Sevgili Aslan!

Dolunay bugün senin burcunda Sevgili Başak! Hem romantik hem de arkadaşlık ilişkilerinde ne istediğini anlayıp ona göre davranabilirsin. Sende her zamankinden farklı bir haller var, ipleri kendi eline almış gibisin. Böylece bazı ortaklıklar ya da ilişkiler ya inceldiği yerden kopacak ya da yeni kararlarla devam edecek. Hayırlısı!

Uzun zamandır çalışkanlığınla elinden gelenin en iyisini yapıyorsun ancak Başak burcundaki dolunayla beraber hayatına denge geliyor. Günlük hayatın sıkıcı işlerinden kaçıp, durup dinlenmenin zamanı geldi Sevgili Terazi! Kendin için titizlikle çıkardığın dersler seninle kalsa da, geçmişi geride bırakmanın vakti geldi.

İnce eleyip sık dokuyorsun Sevgili Akrep! Bu gidişle kendi sistemini ve hayat düzenini oturtacaksın. Ancak yalnızca mantığını kullanmak da bazen sorun yaratabilir. Kalbinin sesini dinleyebileceğin, sezgilerine güvenmen gereken zamanlar da mevut hayatta. Başak burcundaki dolunay insanlarla olan iletişimini kuvvetlendirebilir.

Hiç beklemediğin fırsatlar kapını çalabilir. Hayır demeye pek alışık değilsin biliyoruz ancak dolunay Başak burcunda malum! Senin de kariyer evini aydınlatıyor. Yani hayır demen gereken yerde hayır demenin ve seçici olmanın zamanı geldi Sevgili Yay!

Başak burcundaki dolunay sayesinde iletişim konusunda bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Kendini karşındakilerin yerine koymak ve onların düşüncelerini anlamak her zamankinden daha kolay. Böylece uzun zamandır tartışılan bazı konulara nokta koyabilirsin Sevgili Oğlak! Duygularına da mantığın kadar kulak verdiğinden emin olmalısın.

Başak burcundaki dolunay sayesinde her zamankinden daha duyarlı ve hassassın. Derin konularda derin derin düşünmek isteyebilirsin Sevgili Kova! Düşündükçe geçmişi geride bırakacak ve kendi değişimine tanık olabileceksin.

Karamsar ve kuşkucu halinden uzaklaşabilirsen çevrende olup biteni daha net şekilde göreceksin. Başak burcundaki dolunayla beraber ilişkilerindeki bazı dengeleri kurmanın zamanı geldi Sevgili Balık! Mantığından ve duygularından aynı anda destek alman mümkün.

Güncel takip için 👇

Günlük Burç Yorumları

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi