12 Eylül'de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Sosyal medya fenomeni Mika Raun, bir süredir Batu isimli sevgilisiyle Instagram'da adeta dostu düşmanı çatlatıyor! Romantik paylaşımlarıyla gündem olan Mika Raun, yüzünü bir türlü göstermediği sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

👇

Sonunda Yüzünü Gördük: Mika Raun, Öve Öve Bitiremediği Sevgilisiyle Görüntülendi!

2. Adele'nin popüler şarkısı Skyfall'u bir de Diva'dan dinleyin, çünkü ortaya bambaşka bir şey çıkmış. Bülent Ersoy'un sesini kullanarak Adele'in şarkısına uyarlayan yapay zekacılar bu kez hepimizi şaşırttı.

👇

'Let The Sky Fall Be!': Yapay Zeka ile Adele Şarkısı Söyleyen Bülent Ersoy Kulaklarımızın Pasını Sildi!

3. Şarkıcı İrem Derici ve sosyetenin tanınan ismi Sevda Dedeman hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre geçtiğimiz hafta lüks bir klinikte karşılaşan Derici ve Dedeman birbirine girdi. Sözlü başlayan tartışma fiziki kavgaya dönünce ortalık birbirine girdi! Kavganın sonu İrem Derici ve Sevda Dedeman'ı karakolluk etti. İrem Derici hakkında çıkan bu iddialara yanıt verdi.

👇

Sosyeteye Damga Vuran Kavga: İrem Derici ve Sevda Dedeman Lüks Bir Klinikte Birbirine Girdi İddialarına Yanıt

4. Zaman zaman ortadan kaybolan, geri döndüğünde de yeni şarkılarıyla başarılı çıkışlar yakalayan arabesk müziğin sevilen ismi Cansever, Akşam TV'nin YouTube kanalında hastalığıyla ilgili birçok itirafta bulundu. Yapımcı ve prodüktörler tarafından çok hakkının yendiğini söyleyen Cansever'in anlattıkları herkesi duygulandırdı.

👇

İlk Kez Anlattı! Cansever'in Kamburuyla İlgili İtirafı Herkesi Duygulandırdı!

5. Kısmetse Olur'la ünlenen ve yaşadıkları aşkla sık sık gündeme gelen Oğulcan ve Cansel, programdan ayrılarak diskalifiye olmuşlardı. Programın ardından ilişkilerine bir süre daha devam eden ikili, çok geçmeden ayrıldıklarını açıklamışlardı. Sonrasında televizyon programına çıkarak birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan ikili, ilişkilerine bir kez daha şans vermiş olacaklar ki birlikte görüntülendi!

👇

Aldatma İddiaları Havada Uçuşmuştu: Kısmetse Olur Oğulcan ve Cansel İlişkilerine Bir Şans Daha Verdi!

6. Son dönemlerin en başarılı çıkışlarından birini yakalayan Köfn, bu kez şarkılarıyla değil bambaşka bir konuyla gündemde. Grubun solisti Salman Tin, konuk olduğu sahnede detone olunca sosyal medyadan da yorumlar gecikmedi.

👇

Köfn'ün Sahnede Detone Olduğu Anlar Sosyal Medyayı Salladı!

7. Mutlu evlilikleriyle her daim göz önünde olan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti Türkiye'nin en beğenilen çiftleri arasında yer alıyor. Bu sıralar sosyal medyayı aktif kullanan Başak Dizer eşi Kıvanç Tatlıtuğ'u paylaştı.

👇

Başak Dizer'in Kıvanç Tatlıtuğ Paylaşımına Herkesten 'Bu Kadar da Tarz Olunmaz' Yorumları Geldi!

8. Futboldaki yeteneği kadar şans oyunlarına olan tutkusuyla da bilinen Sergen Yalçın bu kez Las Vegas'ta görüntülendi. Burak Altındağ'ın "Las Vegas’ta bir otelde tanıdık bir isim görüntülendi…" başlığıyla paylaştığı videoda Sergen Yalçın'ın olmasına ünlü isimlerden yorum yağdı.

👇

Sergen Yalçın'ın Bu Kez Las Vegas'ta Görüntülenmesine Ünlü İsimlerden Yüzleri Gülümseten Yorumlar

9. Geçtiğimiz yıllarda Hacı Sabancı ile hayatını birleştiren Zeynep Nazlı Sabancı, şu an kızı Arzu Alara ve eşi Hacı Sabancı ile Vaniköy'deki yalılarında yaşıyor. Manzarasıyla herkesi kendisine hayran bırakan yalının iç tasarımı da oldukça lüks.

👇

Hacı Sabancı'yla Evlenen Nazlı Gelin'in Yaşadığı Lüks Evin Yeni Detayları Ortaya Çıktı!

10. Ultra lüks yaşamlarıyla sosyal medyada sıkça gündem olan Dilan Polat yepyeni bir konuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Oldukça aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabından paylaşımda bulunan Polat hayatının film olacağını açıkladı. Ünlü fenomen filmin senaryosunun da bittiğini dile getirdi.

👇

Senaryo Tamam! Lüks Hayatıyla Ağzıları Açık Bırakan Dilan Polat Hayatının Film Olacağını Açıkladı

11. Instagram'da çektiği videolarla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Ünver, şimdi de Influencer'ları tiye aldığı videosuyla gündemde.

👇

Influencer'ların Dertlerini ve 'Yalandan Dertleşmesi'ni Tiye Alan Gökhan Ünver Hepimizi Kahkahalara Boğdu

12. Son dönemlerde güzelliğiyle ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Emine Ün kızı Duru ile pozunu paylaştı. Birlikte paylaştıkları fotoğraf karesi beğeni yağmuruna tutuldu.

👇

Güzelliğiyle Yıllara Meydan Okuyan Emine Ün ve Kızı Duru'nun Fotoğraf Karesi Büyük Beğeni Topladı!

13. Son dönemlerde müzik dünyasının altını üstüne getiren Semicenk kısa sürede gönülleri fetheden şarkıcılardan bir tanesi oldu. Her konserine yoğun ilgi gösterilen Semicenk'in yıllar önce okul zamanı katıldığı ses yarışmasındaki görüntüleri ortaya çıktı.

👇

Şarkılarıyla Gönülleri Fetheden Semicenk'in Lisede Katıldığı Yarışmanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

14. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çiftinin evliliği, geçtiğimiz aylarda tek celsede bitmişti. Beklenmeyen bu boşanmanın ardından Ceyda Düvenci'den samimi açıklamalar geldi.

👇

Bülent Şakrak'tan Boşanan Ceyda Düvenci, Yaşananlarla İlgili İlk Kez Açık Açık Konuştu

15. İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, son olarak imajını değiştirenler kervanına katıldı.

👇

İbrahim Tatlıses'in Gelini Yasemin Şefkatli İmaj Değişikliğini 'Neden Olmasın?' Diyerek Paylaştı

16. Ünlü aktris ve model Julia Fox, ilginç tarzı ile sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz New York Moda Haftası'nda her kombini ile çok konuşulan Fox'un cesur kıyafetlerine bir de sizler bakın.

👇

Ünlü Oyuncu ve Model Julia Fox, New York Moda Hafta'sında İddialı Kombinleri ile Olay Yarattı

17. Defile pozlarıyla tanıdığımız ünlü model Bella Hadid, uzun bir aradan sonra Marc Jacobs'ın bahar kreasyonu için iş birliği yaptı. Kreasyonda 'kel yapay zeka robotu' olarak boy gösteren model, sosyal medyayı salladı.

👇

Bella Hadid'in 'Kel Yapay Zeka Robotu' Olarak Verdiği Pozlar Sosyal Medyayı Salladı!

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!