12 Ekim'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan kadın cinayetlerinden sonra gözler Discord panellerindeki konuşmalara çevrilmiş, Deha Tuzcu kaosuna dahil olan Berkcan Güven eleştirilerin odağı olmuştu. Geçtiğimiz saatlerde Reynmen'in İtalya'daki düğününe katılan Güven, Reynmen'e minnet dolu bir konuşmayla teşekkür etti.

👇🏻

Deha Tuzcu Meselesine Adı Karışan Berkcan Güven'den Reynmen'e Nikah Kürsüsünde Minnet Dolu Konuşma!

Dün Gebze'de yaşanan hayvan katliamına tepkiler her geçen saniye artarken Seren Serengil ve Hande Yener katliama tepki göstermek için Gebze'de buluştu!

👇🏻

Hande Yener ve Seren Serengil Gebze'de Yaşanan Hayvan Katliamı İçin Bir Araya Geldi: "Ülke Kan Ağlıyor"

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Tan Taşçı, ısrarlı takip ve tacizler nedeniyle psikolojik şiddete maruz kaldığını belirterek takıntılı hayranı hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı çıkardı.

👇🏻

Saplantılı Hayranı Kabusu Oldu: Tan Taşçı Takıntılı Hayranı İçin Mahkemeye Başvurarak Uzaklaştırma Kararı Aldı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in kadın cinayetleri hakkında yaptıkları "Söyleyecek çok şey var ama..." açıklaması eleştiri yağmuruna tutuldu!

👇🏻

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Kadın Cinayetleri Sorusu Karşısında Takındıkları Tavır Çok Eleştirildi!

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Türkan Şoray'a Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından "fahri doktora" ünvanı verilecek!

👇🏻

Yeşilçam'ın Efsane İsmi Türkan Şoray 'Fahri Doktora Ünvanı' Almak İçin Kıbrıs'a Gidecek!

Dün Gebze Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde 30 köpek ve 13 kedinin zehirlendikten sonra çöp poşetlerine konularak çöpe atılması kan dondurmuştu. Ünlü isimlerden yaşanan bu katliama tepkiler gecikmedi!

👇🏻

Vicdanınız Nerede Sizin? Ünlü İsimlerin Gebze Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde Yaşanan Katliama Tepkileri!

Geçtiğimiz saatlerde İtalya'da rüya gibi bir düğüne imza atarak Yusuf Aktaş'a 'Sonsuza dek evet!' diyen Emire Cansu'nun gelinliğini birlikte inceliyoruz!

👇🏻

Birbirlerine İtalya'da 'Sonsuza Dek Evet' Diyen Emire Cansu ve Reynmen'in Düğün Töreninden İlk Kareler Geldi!

Gebze'de sokak hayvanlarına yapılanlar hepimizin içini sızlattı. Toplam 45 sokak hayvanı, çöp torbaları içinde cansız bir şekilde bulundu. Vatandaşlardan tepkiler artırken ünlü oyuncu Emre Kınay da Gebze Belediye Başkanı'na gözyaşları içinde seslendi.

👇🏻

Ünlü Oyuncu Emre Kınay Gebze Belediye Başkanı'na Gözyaşları İçinde Seslendi

Cennet kıyılarıyla ülkemiz, pek çok ünlü ismin de tercihi oluyor. Özellikle Ege kıyılarına demirleyen ünlü isimlere bu kez yeni birisi daha dahil oldu. Harry Potter'ın yazarı J.K Rowling, milyon dolarlık yatıyla Fethiye'ye geldi.

👇🏻

Harry Potter'ın Yazarı Milyon Dolarlık Yatıyla Türkiye'de: Lüks Yatta Yok Yok!

Popüler İçerikler

Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı