12 Dev Adam Avrupa'ya Veda Etti

A Milli Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda kaşılaştığı Fransa'ya 87-86'lık skorla mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Normal süresi 77-77 berabere biten maç uzatmalara kaldı

A Milli Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda normal süresi 77-77 biten maçta Fransa'ya uzatma bölümünde yenildi. Fransa, çeyrek finalde Sırbistan-İtalya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Cedi Osman bitime 12.2 saniye kala 2 serbest atışı da kaçırdı

Bitime 12.2 saniye kala Cabbarot'nun yaptığı sportmenlik dışı faul sonrası Cedi Osman, kullandığı iki serbest atışta da isabet sağlayamadı. Milliler hemen akabinde kenardan kullanılan topu da kısa sürede kaybedince Fransa'dan Gobert bitime 2,5 saniye kala kaydettiği basketle skoru eşitledi ve maç uzatmaya gitti.

Psikolojik üstünlük Fransa'ya geçti

Psikolojik üstünlüğü kaybeden Milliler uzatma bölümünde iyi bir oyun ortaya koysa da son hücumunda Furkan Korkmaz topu kaybetti ve çekişmeli geçen karşılaşma 87-86'lık skorla noktalandı.

Fransa'ya 1 Sayı Farkla Yenildikten Sonra Gözyaşlarını Tutamayan Cedi Osman'ın Performansına Tepkiler

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
10.09.2022

Aldığımız maçı elimiz ile verdik. 12 saniye kalmış 2 atış kazanmışsın ve top sende olacak. Yavşak gevşek gevşek sayı atmaya kaldı kaçırdı. Başladığımız topu kaptırdık. Bazen gerçekten sporcunun zekalısı gerekiyor.

10.09.2022

100 milyona yakın bir ülkeyiz milyonlarca lira harcanıyor bu müsabakalar ve sporcular için, bitane elle tutulur başarısı yok milli takımın.

10.09.2022

cedinin varlığı cidden komple zarar ya o serbest atisin bi tanesini bile atsaydı uzatmaya kalmadan yeniyoduk yazik cidden verilen emeğe yazik

TÜM YORUMLARI OKU (13)