İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan ve haksız kazanç elde eden kişilerin yaşattıkları skandal herkesi şoke etmeye devam ediyor.
Bu büyük skandala tepki veren isimlerden biri de gazeteci Cüneyt Özdemir oldu. Özdemir, Youtube yayında “35 yıldır Türkiye’de gördüğüm en büyük sağlık skandalı bu. 2-3 gazeteci ve YouTube programı dışında hiçbir şey yok. Şu anda hükümeti yıkacak kadar büyük bir skandal bu” dedi.
cunku suçluların akplilerle fotoğrafı var olayın üstünü ortmezlerse iyi halk zaten uyuyor
Başka ülkede olsa sağlık bakanı intihar bile edebilirdi istifa vs geçelim. çok büyük olay, çok büyük çürümüşlük.
Olur mu daha mağdur olmuşlardır ve özel hastane ile özel okul sayılarında artış yaşanır... Yazık bu ülke için verilen kurtuluş savaşına... Bir ülkede sağlık ile eğitimi özelleştirmek kadar haince bir şey olamaz. Birileri para kazanacak diye, gerisini getiremiyorum... Ülkeyi de içindekileri de geleceğini de koruyamadık.. Özür dilerim