12 Bebeğin Öldüğü Büyük Skandala Cüneyt Özdemir’den Tepki: “Türkiye’deki En Büyük Sağlık Skandalı”

İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan ve haksız kazanç elde eden kişilerin yaşattıkları skandal herkesi şoke etmeye devam ediyor. 

Bu büyük skandala tepki veren isimlerden biri de gazeteci Cüneyt Özdemir oldu. Özdemir, Youtube yayında “35 yıldır Türkiye’de gördüğüm en büyük sağlık skandalı bu. 2-3 gazeteci ve YouTube programı dışında hiçbir şey yok. Şu anda hükümeti yıkacak kadar büyük bir skandal bu” dedi. 

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar ve Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma sonucunda, İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen, aralarında doktor ve hemşirelerin de bulunduğu 22'si tutuklu 47 şüpheli hakkında hazırlanan fezlekede 10 bebek maktul olarak yer almıştı.

Cumhuriyet savcısı Y.E'nin, bu soruşturmayı yürüttüğü sırada, bazı şüphelilerin tahliyelerini gerçekleştirmezse suikast yapılacağı ve ailesine zarar verileceği yönünde tehdit edilmesine ilişkin yürütülen ayrı soruşturmada da 12 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.

4 zanlı serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 5'i tutuklanmış, 3'ü hakkında da adli kontrol kararı verilmişti.

Yaşanan bu büyük sağlık skandalına bir tepki de gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Özdemir, Youtube yayınında “5 yıldır Türkiye’de gördüğüm en büyük sağlık skandalı bu. 2-3 gazeteci ve YouTube programı dışında hiçbir şey yok. Şu anda hükümeti yıkacak kadar büyük bir skandal bu” dedi.

İşte Cüneyt Özdemir’in açıklamaları:

12 Bebeğin Ölmesine Neden Olan Yenidoğan Çetesi: Çete Lideri Programa Katılmış
Savcıyı da Makamında Tehdit Etmişler: 12 Bebeğin Ölümüne Neden Olan Sağlık Çetesine Operasyon

Popüler İçerikler

Ölüm Haberiyle Hepimizi Şoke Eden Avrupa Yakası'nın Kubilay'ını İlk Kez Bu Sahne ile Tanımıştık!
Farah Zeynep Abdullah'ın Halkın Neden Ünlülerden Medet Umduğuna Dair Acı Konuşması MAM'da Alkış Topladı!
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
YORUMLAR
18.10.2024

cunku suçluların akplilerle fotoğrafı var olayın üstünü ortmezlerse iyi halk zaten uyuyor

Başka ülkede olsa sağlık bakanı intihar bile edebilirdi istifa vs geçelim. çok büyük olay, çok büyük çürümüşlük.

18.10.2024

Hükümeti yıkacak kadar derken :D :D Lan abdal mısınız birkaç bebek,çocuk,kadın öldü diye hükümet mi devrilir bu ülkede :D :D

18.10.2024

depremde 100 bine yakın insan öldü bir kişi bile istifa etmedi nede olsa takdiri ilahi öyle değilmi

TÜM YORUMLARI OKU (36)