11 Yaşındaki Çocuk: 5 Kişilik Aileyiz, 2000 TL Emekli Maaşı Kime Yetsin?

6. sınıfa geçtiğini ve 11 yaşında olduğunu söyleyen çocuk, babasının emekli olduğunu ve maaşının 2.000 TL olduğunu söylüyor. Ancak yetmediği için de anne ve babasının yine çalışmak zorunda olduğunu, kardeşlerine ise kendisinin baktığını söylüyor... İşte o sokak röportajı.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
16.08.2021

Oyun oynaması gereken yaşta sırtına yüklediğimiz yüke bakar mısınız. Bu çocuklar bunu hak etmiyor. Ekonominin yanında bi de güvenlik sorunları ile uğraştırmayalım. Lütfen çocuklarımızın geleceği için uyanalım artık. Bu iktidar senin çocuğunu düşünmüyor, kendi çocukları sarayda, yurtdışında, yüzlerce korumayla geziyor. İnadı bırak uyan artık

16.08.2021

Yavrum bu yaşta geçim sıkıntısına düşmüş ya.. Cümleleri ne kadar da net söyledi hiç düşünmeden belli ki zaten düşünüyormuş bunu, dert ediniyormuş kendine. Son cümlesi de "Evet çünkü halimiz bu" 11 yaşındaki çocukcağıza da fedöcü, terörist diyen şuursuz gerizekalılar çıkar ama..

16.08.2021

Keşke şu çocuk kadar aklı olsaydı bazılarının...

O saraylarınız inşallah cehenneminiz olur. 11 yaşındaki çocuğa bunları dert ettiren siyasetiniziden tutun da düşüncelerinizi s*kim.. Bir tek soluk, tek nefes almak için çarşafları parçalayarak can çekişin inşallah !!!

TÜM YORUMLARI OKU (17)