11 Mart'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Borsa İstanbul'da Fitch'in not artırımıyla yakalanan yükseliş havasını Gülben Ergen'in paylaşımı tedirginliğe döndürdü.

👇

Borsada Yükselişi Bitirecek Hamle Geldi: Gülben Ergen Hisse Tahtasına Geri Döndü

2. Daha önce 'Dünyanın en seksi kadını' unvanına layık görülen Emrata (Emily Ratajkowski), Oscar gecesine ilginç tarzıyla damgasını vurdu! 'Jacquemus gelini' olarak giyinen ünlü model, daha çok elbisenin arkasına saklandı.

👇

Kıyafeti Giymek Yerine Arkasına Saklanan Emrata'nın Tarzı Oscar Gecesine Damgasını Vurdu

3. Spor spikeri olarak tanıdığımız Hande Sarıoğlu, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucularından biri olmuştu. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Sarıoğlu'nun ilahi okuduğu anlar sosyal medyanın gündemine oturdu!

👇

Spor Spikerliğinden Magazine Radikal Bir Geçiş Yapan Hande Sarıoğlu'nun İlahi Okuduğu Anlar Dikkat Çekti

4. Yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği bilinen Serdar Ortaç'ın yürümekte zorlanıp tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyduğu anlar sevenlerini endişelendirdi.

👇

MS Hastalığıyla Mücadele Eden Serdar Ortaç'ın Yürümekte Zorlandığı Anlar Sevenlerini Endişelendirdi

5. Ryan Gosling 2024 Oscar'ındaki "I'm Just Ken" performansında, yıldız Marilyn Monroe'nun "Diamonds Are a Girl's Best Friend" videosunda giydiği ikonik pembe elbiseye övgü niteliğinde bir pembe takım elbise giydi.

👇

"I'm Just Ken" Oscar Performansıyla İzleyenleri Büyüleyen Ryan Gosling Marilyn Monroe'dan mı Esinlenmiş?

6. Galler Prensesi Kate Middleton'un uzun süre sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım iddiaları yine ve yeniden söylentileri durdurmayı başaramadı. Bu sefer de paylaşımın fotoşop olduğu iddia edildi.

👇

Kate Middleton'un Geri Dönüş Paylaşımının "Üzerinde Oynandığı" İddiası Komplo Teorilerini Yeniden Alevlendirdi

7. Emma Stone, Poor Things filmindeki rolüye En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülünü almaya hak kazandı. Los Angeles'ta düzenlenen törende Stone'un sunucuya söylediği bir söz çok dikkat çekti.

👇

En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını Kazanan Emma Stone, Sunucunun Poor Things Şakasına Kayıtsız Kalamadı

8. Türkiye’nin en sevilen oyuncularından Kerem Alışık, bu defa kariyeriyle gündeme gelmedi. Ünlü oyuncu 10 milyon TL değerindeki yeni elektrikli aracıyla görüldü.

👇

Kerem Alışık'ın Çevre Dostu Yeni Elektrikli Aracının Fiyatı Dudak Uçuklattı!

9. Roman müziği denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz Aralık ayında bağırsağının çatladığını duyurmuş ve ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ifade ederek ameliyata girmişti. Ocak ayında göbek atarak taburcu olan Kobra Murat, yeniden ameliyata alınacağını söyleyerek helallik istedi.

👇

Kobra Murat İkinci Kez Ameliyat Olacağını Açıklayarak Sevenlerinden Helallik ve Dua İstedi

10. Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Gökhan Türkmen, son dönemlerde tarz değişikliğiyle gündeme geldi. Eleştirilere yanıt veren Türkmen'e Bülent Serttaş gönderme yaptı.

👇

Bülent Serttaş Oje Sürdüğü İçin Eleştirilerin Odağı Olan Gökhan Türkmen'e Gönderme Yaptı!

11. Ramazan ayının ilk gecesinde Instagram hesabından rakı fotoğrafı paylaşan Cem Yılmaz sosyal medyada bir kesim tarafından ağır eleştiri aldı. Söylemezsem Olmaz ekibi de ünlü komedyenin bu paylaşımını masaya yatırırken söyledikleriyle dikkat çekti.

👇

Söylemezsem Olmaz Ekibinden Cem Yılmaz’ın Ramazanın İlk Gününde Alkollü Paylaşım Yapmasına Sert Tepki!

12. 96. Akademi Ödülleri'nde dünyaca ünlü yıldızların, üzerinde ateşkesi sembol eden broşlar takmaları göze çarptı. Jonathan Glazer, Ramy Youssef ve Marc Ruffalo'dan sonra, ünlü şarkıcı Billie Eilish ve erkek kardeşi Finneas O'Connel'ın da broşlardan taktığı görüldü.

👇

Billie Eilish ve Finneas O'Connel'dan Gazze'ye Destek: Oscar Kırmızı Halısında 'Ateşkes' Broşu Taktı

13. Şeyma Subaşı ve Meedo evliliklerinin beşinci ayında boşanma kararı alarak herkesi şaşırtmıştı. Ancak Subaşı'dan sonra aşka küsmeyen Meedo, bu sefer gözüne ünlü oyuncuyu kestirdi...

👇

Şeyma Subaşı ile Boşanalı Yıl Olmadan Meedo Bu Sefer Gözüne Ünlü Türk Oyuncuyu Kestirdi

14. High School Musical ile tanıdığımız Vanessa Hudgens hamilelik sürprizini kırmızı halıda böyle verdi!

👇

Bombayı Kırmızı Halıda Patlattı! Ünlü Oyuncu Hamileliğini Oscars Töreninde Böyle Duyurdu

15. 96'ncısı düzenlenen Oscar Ödülleri Töreni'ne John Cena damgasını vurdu. Kostüm tasarımı ödülünü vermek için sahneye çırılçıplak çıkan ünlü oyuncunun bu hali sosyal medyada olay oldu.

👇

1974'teki Olaya Gönderme Yaptılar: John Cena Oscar Ödül Vermek İçin Sahneye Çırılçıplak Çıkınca Olanlar Oldu

16. Birçok sevilen şarkıya imza atan ünlü şarkıcı Semicenk bedelli askerlik için sakallarını kesti. Semicenk'in yeni halini görenler ise küçük çaplı bir şok yaşadı.

👇

Yeni Hali Olay Oldu! Askere Giden Semicenk'in Sakalsız Halini Görenler Şok Yaşadı!

17. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı son gaz devam ediyor! Demir'in ateşine düşen güzel oyuncu şimdi de adeta 'eridi' bitti!

👇

Mert Demir'in Ateşine Düşen Serenay Sarıkaya Bu Sefer Aşkından Adeta 'Eridi'

18. Geçtiğimiz gece 96.'sı düzenlenen Oscar Ödülleri sahiplerine büyük bir beklentinin sonunda kavuştu. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı gece dünyanın dört bir yanından birçok izleyici tarafından merakla takip edildi. Kırmızı halı geçidi ile başlayan gece her zamanki gibi iddialı kıyafetler ve beklenmedik olaylarla doluydu.

👇

2024 Oscar Ödülleri Geleneksel Kırmızı Halı Düşüşüyle Başladı! Liza Koshy Uzun Topuklularının Gazabına Uğradı

19. Geçtiğimiz saatlerde minik kızı Elay'In fotoğraflarını ilk kez paylaşan Aslı Enver, "babasına benziyor" yorumu yapanlara kanıtlarıyla cevap verdi!

👇

Dünya Güzeli Kızı Elay’ı Paylaşıp “Babasına Benziyor” Yorumları Alan Aslı Enver Klonunu Doğurduğunu Kanıtladı!

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'