11 Gündür Kayıp! Narin'in Amcası Gözaltına Alınmıştı: DNA ile Narin Güran'ın Kıyafetleri Eşleşti

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, Kur'an kursuna gitmek için çıktığı eve bir daha dönemedi. 11 gündür haber alınamayan 8 yaşındaki Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı. Bu olay sonrası dikkat çeken yeni bir gelişme yaşandı. 

DW Türkçe'den Alican Uludağ'ın haberine göre, gözaltına alınan amcası Salim Güran'ın aracındaki DNA örneği ile Narin'in kıyafetlerindeki DNA örneği eşleşti.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta Narin Güran'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan Salim Güran gözaltına alındı. Narin’in anne ve babasından alınan DNA örnekleri şüpheli ile karşılaştırıldı.

DW Türkçe'den Alican Uludağ'ın ulaştığı bilgilere göre, amcanın kullandığı aracının şoför koltuğunda bulunan DNA ile Narin Güran'ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örneği eşleşti.

Amca Salim Güran'ın telefonunun Narin'in kaybolması sonrası 1 saat boyunca kapalı olduğu, Güran'ın bu yüzden gözaltına alındığı iddia edildi.

İşte gazeteci Alican Uludağ'ın paylaşımı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Ağabey, Amca Şimdi de Anne: Kayıp Narin Güran’ın Annesi Yeniden İfadeye Çağrıldı
Narin Güran Soruşturmasında Bir Gözaltı Daha: Neden Gözaltına Alındığı Ortaya Çıktı
''Narin Bulundu mu? Narin'in Ailesi Ne Anlattı? Narin Olayında Tüm Gelişmeler''

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
31.08.2024

Organize bir şeyler dönüyor, hepsi birbirinin pisliğini örtüyor sanki. Çocuğun yerini bilmediklerine hiç inanmıyorum, zavallı yavrum çok şanssızmış. Umarım canı yanmamıştır. 😔

31.08.2024

ben kuran kursundan şupheleniyordum başından beri. yayın yasağı fln şüphelerim aldı yürüdü. bu devlet yine neyi örtbas etmeye çalışıyor, kimler korunuyor kim bilir. bor uandan da burası bir köy, oranın muhtarının yada hocasının ayakları bunca şeyi örtbas etmeye erermi orası da mechul.

31.08.2024

amcasının annesi herşeyden haberleri var bir şeyler dönüyor ortada

31.08.2024

Aile olayı örtbas ediyor bencede

31.08.2024

Köpeğe işkence eden sözde abi için ‘çok efendidir’ diyen amca mı bu acaba.

TÜM YORUMLARI OKU (29)