11 Aylık Elisa Bebeğin Cenazesini Alamayan Acılı Anneden Yürek Yakan Açıklama: "Bari Yavrumun Mezarı Olsun..."

11 aylık Elisa bebek, Kahramanmaraş'taki deprem enkazı altından çıkarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Ancak ailenin iddialarına göre daha sonrasında Elisa kayıplara karıştı. Acılı aile kızlarını arıyor. Anne Özlem Önder, 'Bari yavrumun bir mezarı olsun. Annesi babası dururken çocuğum kimsesiz kalmasın. Ben yavrumu istiyorum, başka bir şey istemiyorum' diyor. Detaylar...👇

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler hepimizin ciğerini dağladı.

11 ilimizi birden derinden sarsan depremlerin ardından binlerce insan hayatını kaybetti.

Kayıp ve yaralananların sayısı da gün geçtikçe maalesef ki artıyor…

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba mahallesinde çöken binada 9 kişilik Önder ailesinden 4 kişi hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden aile üyelerinden biri de henüz 11 aylık Elisa bebekti.

Elisa 5 gün sonra bir yaşına basacaktı. 11 aylık bebeğin beşiği, yürüteceği ve oyuncakları enkaz altında kaldı…

Elisa bebek, enkaz altından çıkarılarak hastaneye götürüldü. Ancak daha sonrasında kayıplara karıştı. Acılı aile kızlarını arıyor.

Elisa'nın annesi Özlem Önder, "Enkazın altında 3-4 saate yakın kaldık. Oğlum da oradaydı. Sürekli ağladı, çırpındı ama kızımın hiç sesi çıkmadı" diyor.

Kendisi enkazdan çıkartılan kızlarının Nurdağı'na gönderildiğini ve oradaki sağlık personellerinin kızlarının öldüğünü söylediğini ifade ediyor.

Ancak iddialara göre Elisa’nın babası cenazeleri almak için hastaneye gittiğinde kızlarının naaşını alamadı…

Anne Özlem Önder, Elisa’nın enkaz altından çıkarıldığında hayatını kaybettiğini iddia ediyor.

"Bari yavrumun bir mezarı olsun. Annesi babası dururken çocuğum kimsesiz kalmasın. Ben yavrumu istiyorum, başka bir şey istemiyorum.”

Anne Önder Narkoz Haber'e yaptığı açıklamada şöyle diyor: “Benim çocuğuma öldü dediler. Ölüm raporunu elime verdiler. Bugün gittim, bana diyorlar ki ‘Çocuğunu başkası almış gömmüş olabilir.’”

İlgili içerikler:

10 Günlük Bebeğiyle 4 Gün Boyunca Kaldığı Enkazın Altından Kurtarılan Anne Neler Yaşadığını Anlattı!
Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç Yaşananlara İsyan Etti: "Cehaletinize Ayrı, Hamasetinize Ayrı Lanet Olsun!"
Yabancı Arama Kurtarma Ekipleri Deprem Bölgelerinde Yaşadıkları Yürek Yakan Olayları Anlattı!

Popüler İçerikler

Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
21.02.2023

Ulan bela okuyorum ama, Allah belanızı versin lan, Allah bin belanızı versin. Kadına gidip sarılıp, toprağını öpeceği çocuğunu mezarını bile veremediniz. Adi herifler, kadını çocuğu nerede lan, kadının yüreğini söküp başkasına mı verdiniz. Lan ağzından Allah'ı düşürmeyen, vicdansız, Allahsız köpekler. Kadın nasıl boynu bükük kalmış, ömrü boyunca çocuğunu arayacak lan... Sizin o badem bıyığınızı sikim, ülkeyi ne hale getirdiniz. Allah kimseye yaşatmasın böyle birşeyi.

21.02.2023

Maalesef bu durum çok olmuş sebebi de birçoğu tanınmaz halde ve insanlar kendi imkanlarıyla çıkardıkları cesetleri koyacak yer olmadığı için direkt gömme yoluna gitti otopsi vs yapılmasın diye.. ayrıca otopsi değil yoğunluk nedeniyle ölü muayene yapıldı bunu yapacak ekipler haliyle yetişemedi çok fazla ölen vardı yeni ekipler gelene kadar da biçoğu gömüldü malesef kayıplar bu yüzden fazla çıkıyor insanlar çıkarınca tespit için yetkililere vermeliydi basit bir parmak izi kontrolüyle aileler tespit ediliyor benim bizzat bildiğim bi aile 3 çocuğunu kaybetti 3 nü de gömdü ama 2 gün sonra en küçük çocuğu ortaya çıktı parmak izi eşleşmesinden adam diyor ki ben gömdüm sonra anlaşıldı ki başkasının çocuğunu gömmüş. Bu düzeltildi ama insanlar çıkardıklarını yetkililere bildirmeli sorun burdan kaynaklanıyor!!

21.02.2023

En acı durum bu içi yanar yürek dayanmaz 😔 umarım bulunup bir an önce ailelerine teslim edilir tüm kayıp çocuklar 😔

TÜM YORUMLARI OKU (25)