Kamuoyu araştırma şirketi SONAR’ın sahibi Hakan Bayrakçı ile AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci canlı yayında birbirine girdi.
Kamuoyu araştırma şirketi SONAR’ın sahibi Hakan Bayrakçı ile AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci canlı yayında birbirine girdi.
Programda yumruklar masaya vuruldu.
Bunun üzerine söze giren Birinci 'Kurnazlık yapma beni kriminalize edemezsin. Kendi beyanlarınızla ilgilenin, beni kriminalize edemezsin' diyerek masaya vurdu.
Kaynak: Gercekgundem
Benim için ilginç olan olaysa önce bir amiralin (olduğu iddia edilen kişi) tarikatte fotosunun yayınlanması sonra da bu bildiri. İkisi peş peşe geldi. Bu nokta kafamda hala bulanık.
bu mucahit denen zat, son 1 2 yilda peydahlandi ortalara...cok cok tehlikeli bir emir eri!!!zaten hemen reis aldi yanina...utanmadan sllayan, iftira atan ve salak salak siritan bir yalaka!!!
Hakan Bayrakçıyı seviyorum ya ben adam cidden tarafsız yorumlar yapıyo.