10 Yıllık Hostesten Business ve Ekonomik Sınıfta Uçan Yolcular Arasındaki Farklar

TikTok’ta 10 senelik kabin memuru ‘Bad Air Hostess’ isimli kullanıcı çektiği bir videoyla ekonomi sınıfı ve birinci sınıfta (Business class) uçan yolcuları karşılaştırdı.

Ekonomi sınıf uçuşla birinci sınıf (business class) uçuş arasında hem fiyat hem de rahatlık anlamında pek çok fark bulunuyor.

Business uçuşlarda daha fazla bagaj hakkı, yeme içme, daha geniş koltuklar açısından avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra ekonomi sınıfı uçuşlara göre de büyük bir ücret farkı oluyor.

10 senedir kabin memurluğu yapan bir kullanıcı TikTok hesabından Business sınıfta uçan ve ekonomi sınıfında yolculara dair gözlemlerini paylaştı.

‘Bad Air Hostess’ isimli kullanıcı, Business Class’ta uçan yolcuların neredeyse hiçbir şey yiyip içmediğini ancak ekonomide uçanların ise verilen her şeyi yediğini ve kendilerini tıka basa doyurduklarını anlattı.

Birinci sınıfta uçan varlıklı insanların zaten en iyi şampanya, ıstakoz ve havyara ulaşabildiğini söyleyen kullanıcı, bu nedenle kıtlık bilinciyle hareket etmediklerini dile getirdi.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

“Gelinler Üzüm Gibidir İlgiye Göre Ya Şarap Olur Ya da Sirke” Diyen Kullanıcıya Kadınlardan Gelen Yorumlar
Kırk Yılın Başı Estetik Video Çekmek İsteyen Genç Hiç Beklemediği Bir Anı Kayıt Altına Aldı
Saçını Gazete Kağıdına Sararak Kıvırcık Yapan Nesile "Bu Aklımıza Neden Gelmedi" Dedirtecek Mandal Yöntemi

Popüler İçerikler

Büyük İddia: Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı, Sevgilisinin Eski Sevgililerini Gözaltına Aldırdı
Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
YORUMLAR
17.10.2024

Thy de business te akapeliler uçar..Sonradan görmelerdir

17.10.2024

Valla business uçmuşluğum oldu, mutlaka gitmem gereken yere ekonomi bilet bulamadığım için o da... Hiç özel arabayla falan gitmedik yani uçağa... O dediğiniz sadece VIP yolcular içindir. 2 kişiye 10 kişi falan da bakmıyor, sadece herkesden önce business yolcuları aynı o da aynı personel tarafından uçağa alınıyor.

17.10.2024

Uçak düştüğünde economy sınıfında uçan da business sınıfında uçan da ölüyor bagaj hakkı fazlaymış uçakta birkaç saatlik uçuşta ne götürebilirsin ki yanında çamaşır makinesi götürmek istiyorsan orası başka

17.10.2024

niye aklına uçağın düşmesi geliyor ki parası olan insanlar kendilerine maksimum konforu ve hizmeti satın alıyor. mesele asla bagaj hakkı değil onu da nerden duyduysan yanlış duymuşsun. business uçan havaalanına ayrı kapıdan giriyor. ekonomide 1 saatlik bagaj sırası ve 2 personel çalışırken businesste 10 personel yalnızca 2 kişiye falan bakıyor. 5 dk de işini hallediyorsun. diğerleri 2 saat önceden gelip ayakta bekliyor. ancak yetişiyor. dolmuş gibi dolu otobüste gidiyor. busines özel araçla geliyor. Geniş koltuklar, çeşit çeşit yiyecekler içecekler falan filan. parası olan adam niye ekonomide eziyet çeksin bu rahatlık varken. parası olmayan da uçağın düşme ihtimalinde o da benimle ölecek diye kendini avutuyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ