10 Yaşındaki Bir Kıza Cinsel İstismarda Bulunduğu İddia Edilen Afgan'ı Linç Etmek İçin Bütün Mahalle Toplandı

İstanbul Bağcılar'da yaşanan olayda, bir Afganistan uyruklu erkeğin 10 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. O iddianın ardından ise mahalleli toplanarak Afgan kişiyi linç etmek istedi.

Olayların devamı: 👇

B.E'nin yengesinin açıklamaları: "Cama vurdum içeride 4 kişi vardı. Birisi Türkçe biliyordu. Beyazlı kim, çıkar onu dışarı dedim. O sırada üstünü değiştirmeye çalıştı. Sen benim çocuğumu nasıl taciz edersin diye bağırmaya başlayınca mahalleli sokağa çıktı." 👇

'Polis olay yerine çok geç geldi. Buradan devlete sesleniyorum. Nasıl alıyorsunuz siz bunları bizim ülkemize? Suyumdan elektiriğimden çöpümden vergi alıyorsun. Sen bunları bizi taciz etsin diye mi ülkeye alıyorsun? Ben çocuğumu bakkala gönderemezsem, sokakta oynatamazsam benim çocuğum bu ülkede nasıl yaşayacak? Kimliği bile yok belki bu insanların nasıl kalabiliyorlar benim ülkemde?'

9 yaşındaki E. B.'nin kuzeni olan Elif Ş. de, "Kim bilir binlerce çocuğa taciz edildi ama o çocuklar sessiz kaldı. Bizim çocuğumuz akıllıydı geldi söyledi. Kimse susmasın" diye konuştu.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
08.08.2021

eserinizle gurur duyun. alın Allah’ın kulları dediğinize bakın. lan memlekette it kopuk bitti Suriyeli derdi bitti şimdi bunları mı çekeceğiz. bu ülkenin sistemi vatandaşına aklını yitirmek üzere!!!

08.08.2021

Of her yerdeler, az önce arkadaşımı takip ettiler polis çağırdık alıp götürdüler yarım saat arabada gezdirip yine saldılar. Artık herkes kendini kollamak zorunda çünkü başka kimse korumuyor umursamıyor bunlar iyi günlerimiz !

08.08.2021

saldıklarına emin misin ya? şikayetçi vs olmadınız mı?

08.08.2021

Alın Afgan kardeşleriniz götünüze sokabilirsiniz aq yobazları.

TÜM YORUMLARI OKU (34)