10 Ocak Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Ocak ayının ortasına yaklaştığımız şu günlerde havanın yurdun bazı bölgelerinde parçalı bulutlu, bazı bölgelerinde ise sağanak yağışlı olması bekleniyor. Peki nerelerde yağmur var? Bugün hava nasıl olacak? Vatandaşlar bu soruların cevabını merak ediyor. İşte 10 Ocak Salı İstanbul, İzmir, Ankara ve yurt geneli hava durumu...

Bugün (10 Ocak) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile İstanbul, Bursa, Yalova, Manisa ve Denizli çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve Kuzey kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz’de güney yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat) ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

10 Ocak Salı Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 9 derece, en düşük ise -4 derece olması bekleniyor. Havanın ise öğlene kadar sisli, sonrasında az bulutlu ve parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

10 Ocak Salı İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün havanın günün ilk saatlerinde parçalı bulutlu ve çok bulutlu olması, öğlenden sonra ise kuvvetli yağmurlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise en yüksek 14 derece, en düşük 7 derece olacağı tahmin ediliyor.

10 Ocak Salı İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 16 derece, en düşük ise 5 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise öğlene kadar kapalı ve yağmurlu, öğlenden sonra şiddetli yağmur ve gök gürültülü olması bekleniyor.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!