10 Nisan'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Sosyal medya hesabını aktif kullanmasıyla bilinen Şeyma Subaşı bikinili pozları ile daha Nisan ayından yaz sezonunu açmış oldu.

👇

Şeyma Subaşı'nın Bali Çıkarmasından Paylaştığı Bikinili Pozlar Ortalığı Ateşe Vermeye Yetti!

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle akıllara kazınan Tolga Karel, Amerika'da kurduğu ailesini büyütmeye devam ediyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Tolga Karel beşinci kez baba olacak.

👇

Yaprak Dökümü Dizisinin Oğuz'u Tolga Karel Ailesini Büyütmeye Devam Ediyor: Beşinci Çocuk Müjdesini Verdiler!

Kızılcık Şerbeti dizisinin birbirinden ünlü oyuncuları ekipçe Cannes'da boy gösterdi. Nursema ve Nilay'ın kıyafetleri ise kısa sürede birçok kötü yorum aldı.

👇

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema ve Nilay'ının Cannes'da Tercih Ettiği Kıyafetler Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

İnci Taneleri isimli dizisiyle sektöre geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Haberlerin yalan olduğu iddia edilince Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun'un yaptığı paylaşımlar gündemi resmen sallamıştı. Sinan Akçıl ise bu durumda Vurgun'a destek vererek olaya dahil oldu.

👇

Sinan Akçıl’dan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın Pozlarını Paylaşan Kız Kardeşe Destek!

Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa'nın Sıla'nın şarkısı "Zahmet Olmazsa"yı söylerkenki anları şarkıcı tarafından "bana en güzel bayram hediyesi" notuyla paylaşıldı.

👇

Ceyda Düvenci'nin Dünya Güzeli Kızı Melisa'nın Sıla'nın Şarkısına Kattığı Yorum Dinleyenlerin Kalbine Dokundu

Yılmaz Morgül katıldığı bir televizyon programında Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' şarkısını seslendirince olanlar oldu.

👇

Yılmaz Morgül’ün Kendini Parçaladığı Ateşe Düştüm Performansı “Abi Sen Düşme” Dedirtti

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses geçtiğimiz aylarda mutlu evliliklerini ikiz erkek bebekleri ile taçlandırmıştı. Doğdukları günden beri sağlık sorunlarıyla uğraşan Şefkatli ve bebeklerinden ailecek ilk bayram paylaşımı geldi.

👇

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses Birbirinden Şeker İkiz Bebekleriyle İlk Bayramlarını Kutladılar!

Geçtiğimiz yıl aralık ayında baba olan Kaan Urgancıoğlu'ndan bayram paylaşımı geldi. Oğluyla poz veren Kaan Urgancıoğlu içimizi eritti.

👇

Taze Baba Kaan Urgancıoğlu Oğlu Ardıç'la İlk Bayramını Kutladı!

Yaşadıkları aşkla kıskandıran ve gözlerden uzakta ilişki yaşayan Cansu Akın ve Metin Akdülger hepimizin içini ısıtan bir çift. Uzun birlikteliklerinden bu yana oldukça az görüntü verdiler. Metin Akdülger'in doğum gününü romantik pozlarla kutlayan Cansu Akın gözlerimizden kalpler çıkarttı!

👇

Cansu Akın Sevgilisi Metin Akdülger'in Doğum Gününü Kutladığı Paylaşımla Mest Etti!

Geçtiğimiz günlerde gözümüzü bir aşk iddiasına açtık. İlk başta ihtimal vermediğimiz bu aşk iddiası fotoğraf ve videolarla desteklenince gerçekliğini de ortaya koymuş oldu. Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan samimi görüntüleriyle sosyal medyanın diline düştü.

👇

Yılın Aşk Bombası! Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan'nın Samimi Pozlarına Sosyal Medyadan Gelen Yorumlar

Parasıyla çenemizin yorulduğu, kızlarından, eski eşlerine ve sevgililerine kadar merceğimizde olan Acun Ilıcalı aylık kazanç açıklaması yaptı. Acun Ilcalı'ya katıldığı bir programda aylık kazancının ne kadar olduğu soruldu. Ilıcalı bu soruya cevap verdi.

👇

100 Milyon Dolar Serveti Olan Acun Ilıcalı "Aylık Kazanç" Açıklaması Yaptı!

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
YORUMLAR
10.04.2024

Türkiye suçlular için cennet! Interpol'de parmak izi kaydı bulunan çete üyesi, Yerlikaya döneminde vatandaş yapılmış Timur Soykan, Interpol veri sisteminde parmak izi olmasına, ABD ve İsveç’in kendisi için 5 milyon dolar ödül koymasına rağmen, Komançero çetesinden Maximilian Rivkin'in Türk vatandaşlığı aldığını ortaya çıkardı. Rivkin'in İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya döneminde vatandaşlık aldığını belirtti.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ